|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2015 Saat 16:37 |
Hocam Merhaba; Size bir iki sorum olacak mümkünse. 1- aşağıdaki resim 15aylık oğluma ait. yaklaşık 10-15gün önce boynunda kulak altı hizasından boyun cizgilerinin olduğu yerde şişlik gördüm önemsemedim. Bugün uzaktan ona bakarken çok dikkatimi çekti. dokunduğumda sert,yuvarlak ve ağrısız görünüyor. Grip durumumuzdan dolayı kaynaklanmıştır diye düşündüm ama size sormadan yapamadım. Grip durumunda dediğiniz (serum, illadin) uyguladım. 2- Ben evdeyken bana ve babasına çok naz yapıyor sanırım. Ne alt açabiliyorum, ne yıkayabiliyorum... deli gibi bağırıyor. Komşular bişey yaptığımızı sanacak o derece gece gündüz bağırıp ağlıyor. Numara yapıyor biliyorum çünkü istediği şeyi yapmaya kalkınca yada emzirir, kucakta taşırsam gözyaşı hemen kayboluyor. Bağırma çağırma hallerine olabildiğince duyarsız kalmaya çalışıyoruz daha inada dönüşmesin diye ama sakin insanlar olmamıza rağmen sabrımızı çok zorlanıyor. bize önermek isteyeceğiniz birşey var mı? 3- Regli dönemi çok şiddetli gerilim baş ağrım oluyor. migren tedavisi oldum oldukça rahatladım ama regli dönemi o hafta gerilim ağrım beni çok yoruyor. ilaç içmek için geç kalmışsan mutlaka iğne yaptırmak zorunda kalıyorum hatta bazen diazem veriyorlar. Bu dönem ağrılar için uygulanacak bir yol/tedavi var mıdır? sevgiler hocam.. ![]() |
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, resimde şişlik çok belli değil tabi çekmekte zorlandık. yerini göstermek için koydum.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Normal bir Lenf bezi. kuculmesi; aylar alir. Hic onemli degildir. Turk doktorlarina giderseniz, her turlu tahlil ve US yaparlar. Sakin ha...
2- Yerseniz... Eski mailleri okuyun. 3- Novalgin tablet denedinizmi? |
|
![]() |
|
Hocam novalgin bir defa ictim kendimi iyi hissetmedim. Nasil anlatirim bilmiyorum ama kötü oldum.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Incidal tablet gunde: 2x1 alin. Agri kesici gibi kullanmayacaksiniz, ilk hissettiginizde baslayin en az 1 hafta kullanin.
Teshis: Migren... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Oca 2015 Saat 03:42 |
|
![]() |
|
Tamam hocam, kullanayım. Peki bu ilaç emzirmemi etkiler mi? Birde uyku/basdonmesi etkisi varmi bu donem yogun islerim oyle bir etki varsa hafiflediginde baslayayim.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Yani demek istedigim basdonmesi yapiyorsa agri olunca bu regli donemi yine agrikesici ile idare edeyim. Sonraki ay itibari ile evimde olacagim.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Hocam bana kızacaksınız artık haklısınız, biliyorum :) yanlış ilaç almayayım diye prospektusu inceledim; allerji ilacı mıdır?
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|