|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kardelensel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kardelensel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2015 Saat 00:48 |
![]() Hocam selamlar... Yine bir soru ile rahatsız ediyorum sizi. Bunlar 3 yaşındaki kızımın tahlil sonuçları. Benim dikkatimi TSH değeri cekti. Ben hashimato tiroid hastasiyim. Gebeligimde de ilaç kullandım. Kızımın değeri de sınıra çok yakin geldiği için size sormak istedim. Bunda herhangi bir sıkıntı var mi yoksa ben evham mi yapıyorum?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok bir sey..
Kan sayiminda, ERISKIN "referans degerleri" kullanilmis, sakin o " * " lara kafayi takmayin. Hele birde doktor bu iki degerlendirme arasindaki farki bilmeyen, bir "cemis" ise, basiniza is acarlar, aman dikkatli olun. Ilerde; Tiroid hastaligi cikarmi??? Ne bileyim, belki cikar, belki cikmaz. |
|
![]() |
|
Kardelensel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kardelensel
Zaten hemen kani biraz düşük çıkmış dediler hocam. Bende he he dedim 😊😊
Peki hocam eldeki bu sonuçla ileriki zamanda tekrar kontrol ettirmek gerekir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ancak; Hastalik suphelenilecek bir durum oldugunda gerekir...
Yoksa bizim Turk doktorlarina, kalsa; 78 Milyon insana, her 6 ayda bir kan tahlili yaptirirlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|