|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şub 2015 Saat 20:37 |
Merhaba hocam, her zaman size danışarak hareket ediyoruz.Siz de sağolun bıkmadan usanmadan sorularımızı cevaplıyorsunuz. Benim mayısta 6 yaşını dolduracak olan kızım var. 18 kg 115 cm. Doğuştan beri istahsız. Zamanında her türlü tahlil vs yaptırdık. Birşey çıkmadı çok şükür. Lakin kızım ben çalıştığım için tam gün anaokuluna gidiyor. Ve öğünlerin çoğu orada geçiyor. Sadece akşam yemeği evde yiyebiliyor. Onda da ciddi anlamda pek birşey yediremiyorum. Bu sıralar yemediğinden halsizlik var yorgun gibi. En son geçen yıl tahlil yaptırmıştım. Kan değerleri normaldi şükür. Şimdi yeniden yaptırmalı mıyım? Demir eksikliği olabilir mi? 1 öğünde ne yedirsem günlük besinini karşılayabilir? Vitamin şurup vs önerir misiniz?(junor gibi mesela) Yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allahaskina, NE TAHLILI!!!! Istahsiz diye Tahlil yapmak bir tek Turk Cocuk doktorlarina mahsustur.. Yaptiklari tahlillerin hepsi bosuna ve sahtekarliktir.. Ya "komisyon" yada, "Performans" ugruna cocuklariniz deldiriyorlar. Bunlar boyle insafsiz kimselerdir... Birde siz
canak tutarasaniz", bu cocuklar daha cok eziyetler gorurler. 3cm boy fazlasi varken, 1 kilo eksigi olmasinin, bir tek izahi vardir: Et tutmayan, zayif ama manken gibi bir kiz olacagidir... Illede, Anadolu kadini cesametinde, etli-butlu mu olsun istiyorsunuz??? Karismayin su kiza!! Gunluk 600ml sut/sutlu gidasini alsin, ustune ne yerse yesin.. |
|
![]() |
|
semah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam bize de aksine iştahını kesiyor diye süt icirmeyin demişlerdi. Yoksa çok seviyor yavrum. Bundan sonra 600 ml süte dikkat ederim hocam. Tekrar çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Bulunmaz bir nimetsiniz Türkiye için.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam affınıza sığınarak bir şey daha danışmak istiyorum. Halsizlik bugün öğretmenin de dikkatini çekmiş. Hep yeme sorunu olsa da hareketli bir çocuk normalde. Halsizliğe yorgunluğa sebep ne olabilir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemem... Belki bir Grip veya baska bir hastalik basliyor olabilir. Takip edin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|