|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 16:14 |
Mrb hocam 5.5 yasında kızım 15 aylıkkrn su cıcegı aşısı olmuştu . Sabah kalktığında boynunda göğsünün üzerinde sivilce gibi bısey gördüm kaşınıyor dıyor dü . Bunun dışında bısey yoktu. Okula gönderdim ..okuldakı Dr bakmış su cıcegı demiş. Bir kişiye daha önce su çiçeği olduğu ıcın gelmemiş. Bugün aldığımda yüzünde daha yaygınlaşmıştı gözünün altında da çıkmıştı . 1-2 tane sırtında 5 tane govdesınde yzundedr var hocam resim gondercem su cıcegımı degerlendırımısınız. Bu arada zovirax forte 400mg aldım eczaneden 2.5 ml verdim .
2- hocam bırde 15 aylık kızım var ona da gecrmı. Suan onun ateşi var ve burun akıntısı var.grip mi gecırıyor onada bulasırmı.1 yasını 2 gün gectıgınde ası olmuştu . 13 aylıktan önce ası tutmamısmıdır. Aımdıden teşekkürler hocam |
|
![]() |
|
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sacli deride de varsa, Sucicegidir. Zovirax'a devam. Sucicegi asisini, Devlette yaptirdi iseniz, unutun... Ozelde yaptirdi iseniz, asi tutar, Sucicegi hafif gecer.
Sakin surmelik hicbir ilaci kullanmayin. Diyet filanda yoktur. Banyo cok iyi gelir, kasintilari azalir. Bebek yikar gibi butun vucudunu sampuan ile ve surtmeden yikayin. |
|
![]() |
|
Hocam 5.5 yasındakınr özelde yaptırmıştım . Dokuntu harıcı hıcbırsey yok gayet keyfi normal .15 aylık kızıma 12 ayı2 gün geçince devlet yaptı. Napıcam sımdı onun aşısı tutmamış mı oldu . Tekrar mı yaptırmam gerek .
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Su anda yapabileceginiz bir sey yok, bekleyin, olursa ona da surup (yarim dozlarda) baslarsiniz..
Ayrica; Viruslerin bir ozelligi vardir, vucutta bir Virus varsa, ikinci bir virus bulasip hastalik YAPAMAZ... Misal; su anda kucukte Grip varsa, asisi tutmamis olsa bile sucicegi kapamaz.. Turkiye'deki Tip Fakultelerinde; bu isi yapan; "Interferon" maddesi okutulmadigi icin, Turk doktorlari bu mekanizmalari bilmezler, bosuna cenenizi yormayin, onlarla tartismayin. |
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Bende ogluma devlette yaptirdim yarin oburgun bu virusle karsilasirsa agir mi gecirir tutmamissa .kizima ozelde yaptirmistim 9 yasinda iken hafif gecirdi oglum bebekti ona bulasmadi hatta 2010 yili sizinle telden ikinci soru sorusumdu hic unutmam desteklerinizi Esirgemistiniz.sucicegi asisi yenilenebilir mi 2. Doz yaptirayim mi?
Cok sagolun. |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|