|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Didka
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Anjin ve ateş ve yine tekrarGönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 22:15 |
|
Merhaba Kadir Bey,
10 gün önce 3 gün süren ateşi bekledik.4.gün daha da çıktı ve duocid kullanmaya başladık 7 gün kullandık.10 gün sonra yani bugün tekrar ateşle uyandık.38,7 lerde bugün ateş düşürücülerle idare ettik. Gene dr 3 gün bekleyeceğiz dedi. sanki bu sefer ki ateşi daha yüksek ve dirençli:( ama boğazda dr bir şey yok dedi virutik olabilir dedi. İdrar tahlilinde az bir şey amorf kristalleri varmış . 3 gün daha ateşler içinde yanacaz yine:( hangi tahliller yapılmalı sizce Kadir bey. Geç kalmak ve çocuğun yanmasını beklemek istemiyorum. Sizlere teşekkür ediyorum. Bu arada kızım 22 aylık. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2015 Saat 07:28 |
|
10 gun onceki Ateslenmede antibiyotik kullandiginiz icin isler biraz uzayacak... Lokosit sayisini gormeden, Antibiyotik baslamayin.
Hic usenmeyin, zira emin olun, en kestirme yoldur ve hem sizin, hem cocugunuzun hirpalanmasini onlersiniz. Bu yas icin Lokosit ust siniri:17'dir. |
|
![]() |
|
Didka
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2015 Saat 09:01 |
|
Lokosit sayısı 9 çıktı Kadir Bey. 10 gün önce hastalandığında burun akıntısı hapşırık hiç birşey yoktu.Yalnızca öksürdüğünde sanki balgam varmış gibi öksürüyordu. Geniz akıntısı olmuş yalnızca o zaman . 10 gün geçip dün tekrar ateşlendi ama şimdi de burun akıntısı hapşırık öksürük hiçbirşey yok yalnızca ateş var 38,5 larda. Boğazında var olan bakteriler mi direnç kazanıp ateş yapmış olabilir mi hocam? Bu ateş nereden geliyor anlamadım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2015 Saat 18:05 |
|
Lokosit sayisi: 9 !!!! Ortalikta, hastalik yapan bir BAKTERI YOKKI!!!!
SAHTEKARLIK, DAHA ILK GUN BASLAMIS.. O Kahrolsi Duocid'i vermese idiniz, hastalik coktan bitmisti.. Aklim almiyor, Lokosit:9 olan bir hastaya nasil Antibiyotik baslanir!!! YAPACAGINIZ TEK SEY VAR......: Hemen o doktorlardan kacin.. Bir dahada oksuruk, hirilti, Nezle oldugunda sadece benim dediklerimi yapin.. Ates: 2 ihtimal var. 1- Gereksiz yere verildiginden; Antibiyotik atesi olmustur, butun ilaclari keserseniz, ates duser. 2- Grip devam ediyordur... Her iki durumda da; Lokosit sayisi dusuktur... Kurcalamayin, sakin Cocuk doktorlarina inanmayin. |
|
![]() |
|
Didka
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2015 Saat 13:38 |
|
Merhabalar Kadir Bey
Ateşimiz düştü 3.gün daha iyi olduk. Ama Kadir Bey şunu farkettim kızımın vucüt ısısı 37,3 - 37,4 derece çıkıyor. Bu vucut ısısı normal mi? Genel durumu iyi herşey normal gözüküyor ama gündüz ateş bu civarlarda. Gece uykuda 36,4 derecelerde oluyor. Açıkcası endişelendim. Kızım bu arada. 22 aylık. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2015 Saat 18:13 |
|
Vucut isisi: gun icinde, 35-38 dereceler arasinda devamli oynar... 36.5 derece, ORTALAMA ATESDIR!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|