|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şub 2015 Saat 02:03 |
Merhaba kadir hocam. Oğlum 20 günlük göbeği düşeli 1 hafta oldu. Göbeğinin içinde betaz sıvı var arads bir akıyor göbeği düştüğünden beri günde 1 defa alkollü suyla yada kolonya ile siliyorum Göbeğinin içini ve etrafını
1- hocam göbeği iltihaplanmış olabilir mi?iltihaplıysa ne yapabilirim enfeksiyon kapmasından endişeleniyorum 1-göbeğinin içindeki sıvı nasıl ve ne kadar sürwde kurar banyo yaptırıyorum gün aşırı lakin korkuyorum iltihaplıyss tehlikeli olur mu 3-göbeğinde iltihap varsa ağrı ve huzursuzluk olur mu 4- bir de hocam emziriyorum çocuğumu gaz yapan yiyeceklerle ilgili yazınız var mı?gazı olduğunu nasıl anlarız |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Gobek cukuruna; Batticon damlatin, (gunde:2x1) yeterlidir. gecmezse, "Granulom" olabilir, gostermeniz icap eder.
Sitenin ilk sayfasinda; Yazarlar bolumunde, Yeni Doganin Ozellikleri makalem var, onu okuyun. Diger makalelere de bir goz atin, bir gun lazim olabilir. |
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yeni doan makalelerinizi okudum teşekkürler. Gaz sancısı mı göbeğinden mi çok ağlıyor gaz sancısı için önerebilceğiniz bir şurup var mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gobegi agri yapmaz... KESIN gaz sancisidir.
Yazilarimi bir daha okuyun, gaz nasil cikarilir, onu iyi ogrenin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|