|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
teberdem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mar 2015 Saat 13:40 |
Merhaba kadir bey
Kizim 1 yasinda 3.100 gram dogdu ve suan boyu 67cm kilosu 8.5kg doktor standartlarin altinda olduğunu soyledi ki tabloya baktigiizda oyle gorunuyor devit 3 u duzenli kullanamadim. Acaba ondan mi oldu diye dusunuyorum ve cok uzuluyorum Tabiki irside olabilir cunku bende miyon tipliyim. Kızım icin neler yapabilirim. Oglumda 3 yasinda 12.5 kg ve 89cm balik yagi veriyorum ara ara yazinizi okuyunca onada devit3 ampul vermeye karar verdim 6 ayda 1 ampul olarak. Merakla cevabınızı bekliyorum. Simdiden tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
teberdem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrica hocam oglum sutu cok seviyor sabah uyandiginda veriyorum ama yatarkende icmek istiyor. Fakat gecenlerde gece yatarken icilen sut gasrit yada ulsere sebep olur diyordu. Onu duyunca gece vermek istemedim. Bu haber dogrumu acaba gece yatarken vermemelimiyiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiziniz, zaten kucuk dogdugu icin, mormal cetveller dogru yorum yapilmasina musait degildir. Siz sadece, geridende gelse, muntazam boyu uzuyormu? Ona bakin.. Gunde en az 600ml sut icsin. SENEDE 1 DEFA: Dvit3 ampul icirin. Eger yazin bile hic gunes gormiyorsa, 6 ayda bir icirin.
Oglunuz; ne zaman isterse sut icebilir.. Turkiyenin TESCILLI SUT DUSMANLARININ UYDURMALARINA KANMAYIN.. Dunyada boyle sahtekarlarin yalanlarina kanip, sut icmemek diye bir sey yok.. Gece sut de icilir, ayran'da.. Yogurt bile yerseniz, daha rahat uyursunuz. Bu sut dusmanligi dunyada bir tek Turklere mahsustur.. Sirf daha fazla mama sattirabilmek icin, bu yalanlari uydururlar. Bunlarin cogu; mama firmalarinin maasli elemenlaridir. Bu sahtekarlara inanmayin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam kizim 49cm 3kilo 100grm dogdu dediim gibi. 1. Ayinda 51cm 4. Ayinda 56cmmis oyle not etmisim.1 yasina kadar anne sutu aldi. Ama sutum kilo yapmadigi icin takviye olarak mamada kullandim. Daha cok ek gida veriyordum ama sut tuketimini arttirayim. Yalniz gunde 500ml sutten fazlasida kansizlik yapiyor diye yine haberler vardi ama demekki onlarda uydurma. dediklerinizi uygulayscagim ins. Uzar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|