|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emoş84 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mar 2015 Saat 15:10 |
Merhaba hocam.5 aylık ikiz bebeklerim var.ikizlerden birinde iki hafta önce başlayan kuru öksürük sık olmasada balgamlı bir öksürüğe çevirmişti şimdide iki gündür hırıltı var.burun tıkanıklığımız ateş yok.Sizin buradaki yazılarınızı yeni okumak nasip oldu keşke daha önce farketseydim.şuan hırıltısı olan kızım 2 aylıkken bu şekilde oldu dr götürdüm antibiotik ve balgam söktürücü verdi 3 gün sonra solunum sıkıntısı ile acilen gittiğimizde yatırıldık CRP ve WBC normal sınırlarda Ateş yok zatüre olduğu söylenildi.ventolin pulmicort antibiotikler 1 gün yatıp çıktık.Bu öksürük başladığında dr götürmeme konusunda inat ettim ilaç vericeğini biliyordum sizin yazılarınızı okuduğumdada iyiki götürmemişim dedim.sizin burda önerdiğiniz ballı limonu sulandırıp vermeye başladım.Daha başka ne yapabilirim ?
Birde ikizlerim 35 haftada doğdular erkek olan 2130 kız olan 2165 47 cm doğdu her ikiside.şimdi kız olanı 7.200 erkek 6.800 boyları 65 cm. gelişimlerini değerlendirirmisiniz.ayağa kaldırdığımda oğlum çok sıkı basabiliyor hatta dikiliyor ama kızım yapamıyor etraftakiler basmayanda sorun var diyor 5 aylık bebekten çokmu şey bekliyoruz hocam.şimdiden teşekkürler... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle atessiz ve sadece oksuruk nedeni ile Turk doktorlarina giderseniz, sonucda Hastanelik olursunuz!!
WBC normal oldugu halde, size Zaturre teshis ederler... Bunlar boyle namussuz doktorlardir. Her ikisinin de gelismeleri; SUPER... Sut agirlikli besleyin, beslenme ile ilgili yazilarimi okuyun.. Sakin Turk Cocuk doktorlarin lafi ile is yapmayin. Basip-basmadiklari, bu ayda onemli degildir..Sirt ustu yatarlarken, her iki bacaklarini havaya kaldirabiliyorlarsa, saglam demektirler. Okuyun. Etrafiniz tamamen pustlarla doludur. Bu senenin; MODA TESHISI: ATESSIZ ZATURRE.... Yerseniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Mar 2015 Saat 18:07 |
|
![]() |
|
emoş84 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cevabınız için çok teşekkür ederim hocam.son olarak birşey sormak isterim sür ağırlıklı besleyin dediniz anne sütü veremiyorum şuan aylığa kadar anne sütü+mama kullandık şuan sadece mama kullanıyoruz ek gıdayada hafif bi başlangıç yaptık meyve suyu ve inek sütünden yapılmış günlük yoğurt az miktarlarda vermeye başladım.inek sütü ile ilgili yorumlarınızı okudum şuan mama yerine inek sütü verebilirmiyim?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 aylığa kadar (süt+mama) yazıcaktım yanlış yazım olmuş
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 ay bittikten sonra, "kutu sutlerinden" verebilirsiniz.. Turk doktorlarinin palavralarina kanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|