Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oksuruk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoksuruk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
azranınannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı azranınannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: oksuruk
    Gönderim Zamanı: 08 Mar 2015 Saat 12:26
Kadir hocam 33 aylik bir kizim var. Birgun hafif atesle birlikte oksuruk basladi ve yaklasik bir hafta 10 gun surdu.
Tam oksuruk azalmisti ki grip oldu burun akintisi ates eklendi oksurukte yeniden artti.
Ates kendilignden bir gunde gecti burun akintisi azaldi ama oksuruk hala devam ediyor.
Hastaligin baslangicindqn itibaren bir ay bir hafta oldu. Oksuruk bazen gece siddetlendi bazen de gunduz ama hic bitmedi.
Bu surecte hic ilac ates dusurucu vs kullanmadim ama artik aile buyukleri mudahale ediyor.
Bronsit olur beta olur oda olmazsa astim olur. İtina ile sirta kulak dayandirip ahanda hirilti var cigere inmis zaturre olur hicbiri olmazsa kroniklesir omur boyu ceker olur vs. 
Bitmeyen dedigimiz oksuruk elbet bitecektir ve bunlardan biri asla olmaz oyle degilmi hocam?
Hastaligi atlatmak buyuklere laf anlatmaktan kolaymis. Tek dertleri doktora gitmem ve ilac almam !!

Hocam birde 2 gundur karnim agriyor diyordu ishal oldu. Gunde 3 kez yapiyor ama ishal seklinde..dunde gece ateslendi ve halen devam ediyor. 38.6 en yuksek atesiydi su ana kadar en dusukte 38.2
Yine mudahale etmiyorum ates dusurucu bile vermedim ama cok halsiz gozunu bile acamiyor
Bi calpol versem mi siz ne dersiniz hocam

Düzenleyen azranınannesi - 08 Mar 2015 Saat 18:16
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119131
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2015 Saat 21:53
SAKIN; Etrafinizdakileri tekine bile inanmayin. Vakt-i zamaninda, kendi yedikleri "kaziklari" sizlerin de yemesini istiyorlarki, yaptiklari eneyiliklerden vicdan azabi cekmesinler.. Illede, kendi dedikleri dogru imis gibi, size olmadik yalanlar soyler ve korkuturlar.
Eger, cok sik hasta olmasini istemiyorsaniz, insan iliskilerini en azina indirin ki, onune gelen; sapur-supur opmesin.
Grip+ Sindirim sistemi sikayetleri= Domuz Gribi...
Sakin atesini dusurmeyin... Hastaligin kisa surmesi atesin etkili olabilmesine baglidir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.