|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EZU ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2015 Saat 17:41 |
Merhaba Hocam.... Ateşli (39 derece) kızıma tahlil yaptırdım. Sonucu Dr. gösterdiğimde GR% 80.1 değerinden dolayı Antibiyotik kullanması gerektiğini söyledi... WBC değeri düşük olduğundan viral diyeceksiniz ki kızımdaki belirtiler de onu gösteriyor zaten. Ben de bu duyduğum yeni şeyden ötürü bilgilerinize başvurmak istedim. Saygılar sunarım...
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119016 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Esas olan; WBC degeridir.. Gribin ilk gunlerinde, GR orani henuz dusmemistir. Lenfosit hakimiyeti icin biraz zaman gecmesi gerekir, bunlari Turk doktorlari hic bilmezler.. Onlar Antibiyotik verebilmek icin her turlu sahtekarligi yaparlar..Sakin inanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|