|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2015 Saat 22:34 |
Merhaba kadir bey kızım 3,5 yaşında.Son 1 aydır Grip oluyor tavsiyelerinizi uyguluyorum iyileşiyor bu 1 ay içimde 3. Kez grip oldu sebeplerinden biri yemesi çok az ve çok hareketli tamamen iyileşemiyor biraz iyileştimi başlıyor koşturmaya ve yaklaşık 1 saattir şiddetli ağlıyor kulağım ağırıyor calpol vermek istedim ağrısı kesilsin diye şırupu reddediyor kusturuyor kendini hiçbir şekilde şurup veremiyorum telaşla ağrısı kesilsin diye paranoxfitil verdim rahatladı gibi
1-eşim acile götürelim diyor fitilin etkisi geçerse ne yapabilirim? 2-eski maillerinizi okurken dikkatimi çekti illadib kullanın diyorsunuz bu 3 grip oluşunda da illadin kullanmadım tonimer, ballı çay(malesef ballu limon kaşıkla yemiyor çaya az katıp vermeye çalışıyorum) kullandım illadin şimdi kullansam kulak içinde faydası olur mu burun akıntısı var kulak İçin ne tavsiye edersiniz 3-2 aylık bebeğim var emziriyorum annem kızımın kulağına sütümden damlatmamı tavsiye ediyor size danışmadan yapmak istemedim faydası var mı! Düzenleyen yaksu - 28 Mar 2015 Saat 22:36 |
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam eski maillerinizi okudum illadin ve ibufen başlayalım kulak ağrısı devam ederse bactrim başlıycağız aynı soruları sorarak yormak istemem sizi
bactrim antibiyotik mi hocam bunu merak ettim şurup içirmede çok sorun yaşoyoruz kusturuyor kendini meyvesıyuda hiç içmiyor çay yada kakaolu süt içiyor onlara katıp içirmeye çalışcam tadı değişirsede içmeyebilir bir sorun olurmu çay yada kakaolu süte katarsam? Birde hocam yukarı daki mailimdeki 3. Soruya (kulağına anne sütü damlatalım mı) cevap verirseniz çok memnun olurum İladin günde 2 defa 3 gün Bactrim günde 2 defa 5 gün İbufen ağrısı oldığunda hocam bu ilaçların bu şekilde mi kullanım şekli.Hocam gece 11 gibi fitil vermiştim üzerinden 12 saat geçti hafif ağırıyor kulak ağrısı ateş yok ibufen ve illadini kullansam yeterli mi yoksa bactrim e başlayalım mı burun akıntısı balgam hafif hırıltı devam ediyor Düzenleyen yaksu - 29 Mar 2015 Saat 11:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Az yemek ve cok hareket, Grip sebebi degildir. Olsa olsa, Grip arazlari daha uzun veya agir olabilir o kadar.
2- Kulak agrisi oldugunda; HEMEN ve SADECE; Iliaidn damla kullanin. Gunde:2x2'ser damla 3gun. eski mailleri okuyun. 3- iliadin, zaten sadece kulak agrisi oldugunda, veya cok inatci burun tikanikligi oldugunda kullanilir. 4- SAKIN: anne sutunu ne kulaga, nede goze damlatmayin. Eski Turklerin, saglikla ilgili soyledikleri hicbir seyi uygulamayin. 5- Turk doktorlari; Bactrim'e Antibiyotik derler. Bactrim; Sulfonamid yani, kimyasal maddedir, Antibiyotikler gibi canli varliklardan elde edilmezler. Onlarla tartismayin, Deveye hendek atlatmak daha kolaydir. 6- Ilk once; Iliadin DAMLA baslayin, gerekirse digerlerini ilave edersiniz. 7- Bactrim, her seye karisabilir. Agri yaninda ates olursa veya agri devam ederse, Bactrim baslayin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak ağrısı devam etmedi illadin e devam ediyorum cevaplarınız ve engin bilginizi böyle cömertçe paylaştığınız için teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecmis olsun, siz genede okumaya devam edin, hangi bilginin ne zaman gerekli olacagi hic belli olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|