|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gokceninannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokceninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 16:45 |
Hocam ekte kan tahlıllerımız var. 27 aylık. kulak yagrısı Kulak akıntısı, kulakta ateş, burun akıntısı öksürük ile gittik doktora. Ventolin zyrtec ve klavunatla döndük. ventolinın kötü oldugunu bılıyorum zyrtecte hoşumagitmedi. Antibiyotik kullanmak gerekir mi? Daha 1 ay olmadı kulak enf atlatmıstı hatta size yazdım zar iyileşmemisti siz damla kullandınızmı demiştiniz evet kullandık malesef zar hala delik nezaman izyileşir bilmiyorum. Ozaman antibiyotikte kullanmistik tekrarlamış yine dedi doktor. Ve alerjisi var toza tüye öksürükte bu yüzden dedi. İlaç kullanmak istemiyorum sizce ne yapmalı.. 2 yasından sonra alerjı cıkarmı bı çocukta.
![]() Düzenleyen gokceninannesi - 30 Mar 2015 Saat 17:54 |
|
![]() |
|
gokceninannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokceninannesi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Bu arada eskıden kan tahlilı yapılmıştı alerji filan yoktu. (Ayrıca ben hergün temizlik yapmam temizlik hastası degilim, kimyasal temızleyıcileri kullanmam). Biz hastalıklarla daha yeni tanışıyoruz hiç deneyimimiz yok mazur görün. kanıda alt sınırdaymış. Kan damlası kullanmadık hiç. çocuk hastalıkları bi başka oluyor kızımdan banada bulaştı ama benım kulagım filan agrımıyor ilaçta kullanmam iyileşirim ama çocuk oldumu bi atesı cıkar bı kulagı akar şaşırıp kalıyoruz.
Düzenleyen gokceninannesi - 30 Mar 2015 Saat 17:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cocugunuz sadece; Grip geciriyor veya gecirmis...
Tahlilde SAHTEKARLIK VAR... WBC:11.79 olmasi, Gripal enfeksiyonu gosterir, Antibiyotik gerekmez. Anemi yok... Cocuk kan degerleri Eriskinlerden farklidir. Turkiye'de cogu laboratuvar, cocuk kan degerleri yanina, Eriskin "Referans degrelerini" yazarak, Halki kandiriyorlar. Resmen; Doktor-Laboratuvar ikili ceteleri olarak calisiyorlar. Doktor, haybeden hasta gonderiyor, Laboratuvarlarda, kasten Eriskin Referans degerlerini yazarak, SAHTE raporlar verip, doktorla isbirligi yapiyor. Ondan sonrada doktor-Laboratuvar ikili cetelerinin ellerinden kurtulamiyorsunuz. Sakin o doktorun soyledigi hicbir seye inanmayin. Benim Grip icin anlattiklarimi okuyun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokceninannesi
cevabınız için çok Tesekkür ederım bende öyle tahmın etmıştim. Hocam kulak zarı kendini onarırmı bundan sonra, Kulaktaki bogazdaki bakteriyel enfeksiyon wbc ile anlasılır mı? Bu kulaktan çok çekicez gibi. Hocam bal limon zencefil ıhlamur verıyorum burun açık sümük akıyorsa illiadın damlatmak gerekırmi 4-5 gündür kullandım çünkü. Hocam söylemeyı unuttum ara sıra çocugun vücudunda kırmızılıklar oluyor kendılıginden kayboluyor bu alerji bilıyorum ama çok hafif önemsemedım daha önce.
Düzenleyen gokceninannesi - 31 Mar 2015 Saat 11:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Kulak zari delindiginde; icindeki sivi akar akmaz, basinc dustugunden, kulak zari toparlanir ve delik kapanir. Tek istisnasi; "Kulak damlalari" kullananlardir, onlarda KAPANMAZ...
2- Vucudun neresinde olursa olsun, Bakteriel enfeksiyon oldugunda; WBC degeri yukselir. 3- Her Grip oldugunda, benim dediklerimi uygularsaniz, Kulak problemleri en az seviyede olur. 4- Zencefil; cocuklarda kullanilmaz. Etkili dozu cocuklar icin acidir. 5- Iliadin'i, Kulak agrisi oldugunda, ve tikanikligi Serum Fiz ile acamadiginizda kullanin.. 6- 27 aylik cocukda Allerji olmaz... Sakin Allerji ilaci kullanmayin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokceninannesi
hocam Teşekkür ederim bosuna ilaç kullanmaktan kurtulduk. ilaçların hiçbirini kullanmadım. Şuanda sadece öksürük kaldı aynı şekilde benimde öksürügüm geçmedi hala. Hocam bu zar kapanmasza ne önerirsıniz ameliyat gerekirmi kapanmazsa sürekli enfeksiyona açık kalacak bı sorun olurmu bu.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Orta kulak icindeki sivi akar-akmaz, delik kapanir. Kulak damlasi kullananlarda KAPANMAZ. ESKI mailleri okuyun, cok tekrar oluyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|