|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 May 2015 Saat 20:27 |
Kadir bey oglum birden basim.agriyor anne diye geldi yanima sonra kulagini gosterdi ama feci agliyor sonra cips soktugum dedi kucuk yumusak cipslerden nohuttan biraz kucuk boyutu simdi acile goturce ama yanlis birsey yaparlar diye cok korkuyorum nasil mudahale etmek gerekiyor acile gidene kadar yazarsiniz insallah :( bu arada oglum 3 yasinda
Doktora gittik doktor kulagina bakti sadece enfeksiyon gordugunu soyledi boncuk varsa belki kamerayla gorulebilir demis fakulteye goturdu esim oglumu ordada bakmislar enfeksiyon var demis operasyonluk birsey olursa kamerayla bakariz demis sanirim stajerdi acildeki ama oglum israrla kuagina boncuk soktugunu soyluyor (ben cips anlamistim cok aglayarak konustugu icin sonra boncuk dedi) enfeksiyon durduk yere birden olurmu cunki oglumun hicbir rahatsizligi yok hafif burnu akiyor birde tek tuk oksuruyor onun disinda hicbirseyi yok sapasaglam birden basladi aglamaya 1 saat oldu araliksiz agliyor doktorlarda sadece enfeksiyon var boncuk goremedik diyorlar ne yapacaz bilmiyorum cunki daha once burnunada boncuk sokmustu ben zor cikarmistim yalan soyledigini sanmiyorum cunki oglum hic yalan soylemedi bana simdiye kadar.. Düzenleyen cennettekus - 02 May 2015 Saat 22:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118939 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir bakilsin, metal sertliginde olmadigindan, buyuk parca bile olsa, kirarak cikarilir.
|
|
![]() |
|
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Hocam mesaji duzenledim tekrar okurmusunuz lutfen..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118939 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bosverin.... Onlar her gordukleri kulaga; "Enfeksiyon var" derler...
Boncuk olsa idi gorulurdu. Belkide kendiliginden dustu. .. Bosverin. Simdi aklima geldi!!!! Her iki kulaga da bakilmis degilmi!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Her iki kulaginada bakmislar enfeksiyon var demis iki doktorda boncuk soktum dedigi kulaginda cok digerinflde hafif enfeksiyon var demis doktor agri yapacak kadar enfeksiyon var demis ama oglum tas gibi durduk yere nasil enfeksiyon olabilir saskinlik icerisindeyim. Tek merak ettigim oglumun kulaginda boncuk olmus olsa mutlaka kameraya gerek olmadan gorurlerdi degilmk yoksa ben iyi bir doktora goturuyummu pazartesi suan oglum aglamiyor doktordan geldikten sonra oynuyor gecti agrisi doktor boncugu cikardi diyor oyle zannediyor. Bi ton ilac yazmislar sahtekarlar tabiki almadim cunki sapasaglam grip bile olmayan cocukta pat diye nasil enfeksiyon olur hayret!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onlari bilemem, ama ben gorurum..
Esas o ilaclari kullandiginizda; "turnikeye" girecektiniz....Iyi etmissiniz, sakin almayin bile.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 May 2015 Saat 19:33 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Hocam oglum dunden beri iyi dun doktordan geldikten sonra hicbirsey yokmus gibi gulup oynamaya devam etti bidahada hic kulagim agriyor demedi boncuk olmus olsa agridan duramazdi degilmi kafam karisik boncuk varsa ve goremezlerse oglum hep kulaginda boncuklami yasayacak bir belirti verirmi varsa?
Birde bugun sag gozunu cok kasidi devamli capaklaniyor sanirim mikrop kapti hangi damlayi kullanmaliyim eminim yarin iyice capaklanacak?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tobrased goz damlasi; gunde,4x1 HER 2 GOZE damlatilacak, eski mailleri okuyun./
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|