|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 May 2015 Saat 15:19 |
Hocam merhaba,
Oglum 18 ayi bitirdi. Gece cok huysuz, aglama krizlerine giriyor sakinlestiremiyorum. Sakinlestirmek icin su veriyorum ama bu sefer cok su ictigi dikkatimi cekti. Gece sanirim 2 litre cok rahat su iciyor. Gece 6 numara bez takiyorum tam dolu sekilde sabaha kadar 4 adet degistiriyorum. Gunduzde elinde matarasi surekli iciyor. 24 saatte 4 belki 5 litre iciyordur... Bir yazinizda diabet ise 10 lt su icer demissiniz ama emin olamadim. Gece uyandiginda agiz kokusu da dikkatimi cekti. Pas kokusu degilde, curuk dis kokusu gibi bir koku vardi. İstahi gayet iyi kilosu da yeterli. Normal midir yada ne onerirsiniz ?
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118951 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her "diabet" sizin sandiginiz Diabet degildir..
Cok su icilen diabet; "Diabetes Insipidus" olup, sizin bildiginiz seker hastaliklari ile hicbir ilgisi yoktur.. Bu hastalarda, kanda ve idrarda seker seviyeleri NORMALDIR... NOT: 1 Litre=5 su bardagidir.. Yeniden hesap yapin. |
|
![]() |
|
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam suyunu gece biberonda verdigimden olcusunu oyle hesapladim. Gunduzde yine ayni sekilde iciyor tabi. Asil olarak merak ettigim su icmek cok iyi icsin deriz ama fazla iciyor olmasi dogrumu/ normalmi? Onu bilemedim.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118951 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Odasi sicaksa, asiri terliyorsa, olabilir.
Su yerine; soguk sut icmesini tercih ederim. Gunde 1 ogunden fazla; tuzlu yemek/corba vermeyin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oda sicakligi 22 derece ustunu de ortmuyorum hocam cok nadir sekilde terler. Soguk sutu de; 1 i yatmadan once bazen gece 1 bardak gunduz de 2 bardak tuketiyor. Sut tuketiminde sıkıntı yasamıyoruz. Anladigim kadariyla ciddiye alinacak bir durum degil. Tesekkur ederim.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|