|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifck ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 May 2015 Saat 23:35 |
mrb hocam 16aylık kızım (dogum kilosu 2.800gr boyu 50cm)şimdi 11kilo boyu geçen ay 75.5cmidi.benim sorum ;
genelde çorba ve yogurt agırlıklı besleniyor,çorbalarını illaki et suyuyla pişirmem mi lazım yada haftada 2defa balık et yemesi şartmı ayrıca azda olsa anne sütü alıyor.acaba yanlış mı besliyorum vicdan azabı cekiyorum cevremde yaşıtları bebekler var yok haftanın 2 günü et su günü balık bilmem ne felan diyorlar.vaktini zi aldım tşk ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119041 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Et suyu, kemik suyu ve tavuk suyunun; hicbir gida degerleri yoktur. SADECE lezzet verirler.
2- Balikla ilgili bu "geri-zekali" iddia, son senelerde moda oldu!! Mogolistan veya Nepal'de oturanlar, baligi nereden buluyorlarmis!!! Yerse yer, yemezse yemez. Illede balik yiyecek diye bir sey yok. Etli bir gida; ne olursa olsun yeterlidir. Onlari tavsiye eden; "Cakal" doktorlar mahsus cocuk beslenmesini boyle zora sokuyorlarki, kafaniz karissin, her ay Doktora gidin!!.. " Obur ay mutlaka gelin, sebze corbasina; maydanoz ilave edecegiz!!" Yerseniz.. Beslenme ile ilgili eski cevaplari okuyun. Aydinlanirsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|