Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 4 aylık bebekte pigmentasyon bozukluğu?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum4 aylık bebekte pigmentasyon bozukluğu?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tiramisu35 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tiramisu35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 4 aylık bebekte pigmentasyon bozukluğu?
    Gönderim Zamanı: 29 May 2015 Saat 11:21
[url=http://hizliresim.com/2gaMXq]

4 aylik Bebegimi ilk kez genel kontrol icin dun doktora goturdum. Bu resimde gordugunuz lekeyi dogum lekesi saniyordum fakat dun doktor dogum lekesi olmadigini dogum lekelerinin doku buyusede buyumedigini bu lekenin pigmentasyon bozuklugu sonucu oldugunu soyledi. Multitabs ve ferrum damla verdi dvit damlayi biraktirdi bu damlalari kullan yok olmayaz ama en azindan buyumesi durabilir simdilik kortizonlu ilac vermeme gerek yok dedi. Eve geldigimde dogum resimlerine baktim gercekten o leke yokmus yani sonradan cikmis size sorum su bu leke gecicimidir yoksa bacagiyla birlikte buyurmu yada hangi bransa goturmeliyim gunes gormeyen biryerde nasil bor tedavi uygulanir bu lekeye.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2015 Saat 18:58
Resim acilmiyor.
1- Pigmentasyon bozukluklari ( Vitiligo gibi) bu yasta cok nadirdir..
2- Oldugunda da tedavisi yoktur, bir zararida yoktur.
3- Yapilacak hicbir seyde yoktur.
5- SAKIN: Demir damlasini kullanmayin. Ya; Multitabs;1ml/gun veya, Dvit3 damla:5 damla/gun kullanin.
Resmi bir daha gondermeyi deneyin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 May 2015 Saat 19:03
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2015 Saat 19:01
Resmi acabildim.. Basit bir "pigmentasyon"...Ne sagligina, ne omrune HICBIR ETKISI olmayan bir durum... Niye bu kadar abartilmis anlamiyorum. Hicbir sey yapmayin. Bu lekelerin sayisi artarsa ( toplamda;17'den fazla olursa,), tekrar goruselim.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 May 2015 Saat 19:02
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.