|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tiramisu35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tiramisu35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2015 Saat 11:21 |
[url=http://hizliresim.com/2gaMXq]
![]() 4 aylik Bebegimi ilk kez genel kontrol icin dun doktora goturdum. Bu resimde gordugunuz lekeyi dogum lekesi saniyordum fakat dun doktor dogum lekesi olmadigini dogum lekelerinin doku buyusede buyumedigini bu lekenin pigmentasyon bozuklugu sonucu oldugunu soyledi. Multitabs ve ferrum damla verdi dvit damlayi biraktirdi bu damlalari kullan yok olmayaz ama en azindan buyumesi durabilir simdilik kortizonlu ilac vermeme gerek yok dedi. Eve geldigimde dogum resimlerine baktim gercekten o leke yokmus yani sonradan cikmis size sorum su bu leke gecicimidir yoksa bacagiyla birlikte buyurmu yada hangi bransa goturmeliyim gunes gormeyen biryerde nasil bor tedavi uygulanir bu lekeye. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim acilmiyor.
1- Pigmentasyon bozukluklari ( Vitiligo gibi) bu yasta cok nadirdir.. 2- Oldugunda da tedavisi yoktur, bir zararida yoktur. 3- Yapilacak hicbir seyde yoktur. 5- SAKIN: Demir damlasini kullanmayin. Ya; Multitabs;1ml/gun veya, Dvit3 damla:5 damla/gun kullanin. Resmi bir daha gondermeyi deneyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 May 2015 Saat 19:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resmi acabildim.. Basit bir "pigmentasyon"...Ne sagligina, ne omrune HICBIR ETKISI olmayan bir durum... Niye bu kadar abartilmis anlamiyorum. Hicbir sey yapmayin. Bu lekelerin sayisi artarsa ( toplamda;17'den fazla olursa,), tekrar goruselim.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 May 2015 Saat 19:02 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|