|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haz 2015 Saat 11:24 |
kızım 5.5 yaşında 1 aydır boyun ağrısı var fizikçiye götürdük hafif skolyoz ve boyun düzleşmesi var kulunçlar oluşmuş jel verdi hareketler verdi onları yapıyoruz fakat boyunla birlikte boğaz kısmını da gösterdi çocuk dr na götürdük ama ağrısı çok da yoktu genel muayene boğazında beze var dedi basit enfeksiyon sonrası oluşmuş olabilir antibiyotiğ kullanın küçülüyormu bakalım dedi bende çok mu gerekli dedim yoo ama büyüyomu küçülüyomu bakalım dedi şimdi ben vermek istemiyorum ilacı babası biraz pipiriklendi ağrı olduğu için 1 ay sonra ilaç kullanmadan tekrar mı dra götürsem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzak durun... Tamamen her ay doktora gitmeniz icin kurulan tuzak.
1- Bogazda "beze" olmaz... Boyunda olur!! Onlarda, gecirilmis enfeksiyonlara bagli bezelerdir. Bu bezelerin icinde, Antibiyotiklerin etki edebilecekleri bir bakteri YOKTUR... Zamanla kuculurler. 2- Bir daha sakin bu sikayet ile doktora gitmeyin.. Basiniza isler acarlar. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|