|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sozsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2015 Saat 23:05 |
Hocam 4 yas 3aylik 20 kilo 110 cm oglum. Burun akintisi aylrca gecmiyor. Krese gittigi icin normal karsiliyorum. Ama son 1 aydir nefesi de devamlu kokuyor. Nasil bir yol izlemeliyim hocam?
Ayrica dun ve bu aksam bogazinin agridigini soyledi zor yutkunuyor. Ates yok burun akmiyor nefes kokuyor geniz akintisi var dilin ustunde gerilere dogru beyazlik var, bogazini normal gibi gordum sizce. Ne yapmaliyim?
Düzenleyen sozsoy - 08 Haz 2015 Saat 23:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yuzlerce kere belirttim....
ONCE: ates olacak, sonra diger degerlendirmeler yapilacak! Ilk sayfadaki; "Atesli Hastaliklarin Degerlendirilmesi" tablosunu iyi inceleyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Haz 2015 Saat 08:31 |
|
![]() |
|
sozsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aglayrak uyaniyor defalarca. Kusacak gibi oluyor kusmuyor. Balgam var sanirim. Korkuyorum diye agliyor. Balgam yuzunden tikaniyor sanirim, nefes alamicam diye korkuyor olmali. Guzelce corba ve sicak seyler icti. Gunduz keyfi yerindeydi ve hala ates yok sadece bogaz agrisi hocam.illiadin ped basladım damla ve Bal limon devam yeter mi bu durumda?
Düzenleyen sozsoy - 09 Haz 2015 Saat 22:34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|