|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
cennettekus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ilk defa böyle olduGönderim Zamanı: 11 Haz 2015 Saat 00:10 |
|
2 yasindaki kizim 2 gundur huysuzdu bu sabah kalktiginda atesi vardi ama ne öksuruk ne hapsurma ne burun akintisi var sadece nefes almakta gucluk cekiyor yutkunamiyor bogazi sis sanirim suyu bile zor iciyor elide kulaginda devamli tum gun yemek.yemedigi icin devamli uyku halinde yatiyor ayaga kalkmak istiyor adimini atmadan geri yatiyor atesini dusurmedim bilerek ama durumu dahada kotulesiyor konusmak bile istemiyor agzi cok kotu kokuyor dilindede pas var resmini cektirmiyor cektigim an yollicam bakteriyel gibime geliyor surup icmedigi icin bu gece fitil verip rahat uyumasini saglasam yarinda wbc degerine baktirip ona gore antibiyotik versem diyorum fakat surup icmedigi icin hangi antibiyotik igneyi olmasini tavsiye edersiniz?
|
|
![]() |
|
cennettekus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Haz 2015 Saat 13:03 |
|
Not : dun geceyi hafif atesli gecirdi sabah kalktiginda gayet neseli kalkti dun gece burnuna illiadin damlattim ve zorlada olsa bactrim icirmeyi basardim yarisini cikardi geri ama fayda etti sanirim suan ne ates ne halsizlik var hicbirseyi kalmamis dun tum gun atesli bir sekilde yatti ates dusurucu vermedim ozellikle bu yuzden 1 gunde bactriminde etkisiyle iyilesmis olabilirmi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Haz 2015 Saat 21:16 |
|
Bactrim'in etkisi ile degil, ATESIN etkisi ile iyilesti...
Eski mailleri okuyun. Oncede; dunku yazilari okuyun. |
|
![]() |
|
cennettekus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Haz 2015 Saat 10:34 |
|
http://i.hizliresim.com/g5DXrL.jpg
hocam bizim hastaligimiz buyuk ihtimalle el agiz ayak hastaligi 3 gun suren atesin ardindan bugun ayak tabaninda dokuntuler cikti avuc icinde yok agiz icinde bogazi kirmizi yemek yemiyor arada bir bogazi agridigi icin cok agladiginda kusuyor.. 5 gun oldu hastaligin bitmesine 2 gun kaldi istah sifir zaten zorlamiyorumda cunki bogazindan dolayi yemiyor burnu hafif tikali arada tek tuk oksuruyor fakat geniz akintisi fln yok tahminim bogazi agridigi icin oksuruyor zaten kuru bir oksuruk sonrasindada bogazi acidigi icin cok agliyor ve kusuyor sut bile icmiyor suyuda cok az iciyor bu durumda sipraktin versem bir sakincasi olurmu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Haz 2015 Saat 18:15 |
|
Dogru!! Bu hastalik da, Viral oldugundan, ilac/Antibiyotik gerekmez.
kusma cok olursa, Emedur100, gunde:2x1 (en fazla) kullanabilirsiniz. Sipraktin, hicbir hastalik esnasinda kullanmayin. |
|
![]() |
|
cennettekus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Haz 2015 Saat 00:02 |
|
Hocam bugun cocuk doktorumuzla karsilastim soyledim kizimin el ayak agiz hastaligi oldugunu mavi murekkep almami tavsiye etti gunde 6 kere 6 damla damlat agiz yarasi icin ve agri kesici kullan dedi.. kizim asiri huysuz sinirli aksi hastaliktan dolayi.. sadece cok agladigi zaman kusuyor bogazi acidigi icin oda normal sanirim.. benim sormak istedigim tantum verde sprey kullansam bogaz kizarikligi icin hemen atlatirmiyiz cunki hafif atlattik sayilir hicbirseyi kalmadi dokuntude kayboldu kendiliginden sadece yiyemedigi icin halsizlik var o kadar ben dayanamayip sipraktin vermistim 1 saat once cok pismanim :(( bu hastaligini olumsuz etkilermi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Haz 2015 Saat 08:27 |
|
O bahsi gecen; "Metilen mavisi" hala satiliyormu imis??
Bos verin, o "Sultan Palamut" zamanindan kalma ilaci, hicbir ise yaramaz...Agri olursa, Tantum Verde Sprey kullanin. Bir seferlik Sipraktin'den bir sey olmaz, ama siz gene de hasta iken kullanmayin. |
|
![]() |
|
cennettekus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Haz 2015 Saat 08:55 |
|
Satiliyormus demeki eczacilara sorarsan verirler dedi ama ben tabi size sormadan almak istemedim cok tsk..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|