|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haz 2015 Saat 20:30 |
Hocam bir arkadaşım için yardım ederseniz çok seviniriz ve
şimdiden teşekkür ederiz: 6 yaşındaki çocuğun endoskopi sonucunda “helikobakter
p. gastriti, çok katlı non-keratinize yassı epitel fragmanı, hafif şiddette
inflamatuvar değişiklikler içeren duedonum mukozası, hafif şiddette
inflamatuvar değişiklikler içeren mide mukozası, korpus ve antrumda hafif
hiperemi ve tuz biber manzarası, özofagus alt ucunda hiperemi” çıkmış. Bunun
sonucunda macrol&largopen&lansor tedavisi görüyor (14 gün). 1. Çocuk bir müddet şu içeriği olan probiyotik tozu içerse midesine ya
da karaciğerine bir zararı olur mu? Fruktooligosakkarit 485,6mg, Galaktooligosakkarit 100mg, C Vitamini
25mg, Lactobacillus Casei 12mg, E Vitamini 8mg, Lactobacillus Rhamnosus 6mg,
Bifidobacterium lactis 6mg, B1 Vitamini (Tiamin) 0,45mg, B2 Vitamini (Riboflavin)
0,45mg, B6 Vitamini (Piridoksin) 0,45mg. 2. Bu çocuğun bebeklikten beri hiçbir reflü/mide şikayeti
olmamış. Ama gastro doktorları hafif reflüsünün olduğunu da söylemiş. Annesi
arada bir yarım limon içirirmiş ve hergün portakal suyu içirirmiş, çocuk ondan
mı reflü oldu acaba? Bundan sonra portakal suyu falan içmesin mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocuklarda; Endoskopi ile GERD teshsinin "parametreleri" tam tesbit edilmemistir..
Tani, cocuktaki arazlarla konur. Bu cocuklarda bebeklikten itibaren,cok sayida; kusmalar, astim, KBB sikayetleri olur. O karisim hakkinda bir fikrim yok.. Hem;Probiyotik, hem Prebiyotik beraber olmasi; enteresan!! Bana kalirsa, cocukta bir halt yok, annesinin; halt yemesi!!! |
|
![]() |
|
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler hocam.helikob.pylo gastriti de mi yanlış acaba.o da çıkmış da
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulturdemi UREMIS!!!! Yok oyle bir sey...
Zaten; Endoskopi ile; Helicobacter Pylori bakterisi GORULMEZ!! Ne diyor!! " helikobakter p. gastriti " diyor... Bakteriyi gordum demiyor. Gordugu; "Gastrit" ..H.Pylori? Onun yorumu! Nasil isine gelirse. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|