Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zatürre baslangici
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumzatürre baslangici

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hilallhilall Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 18
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hilallhilall Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: zatürre baslangici
    Gönderim Zamanı: 15 Haz 2015 Saat 19:24
Iyi günler hocam. 11 aylik oglum antalya tatilinde hastalandi. Zaten oksurugu vardi dogal yollarla hafifletmistik ama antalyada artti burnundan yesil renkli akintilar geliyordu halsizdi arada atesi oluyordu atesi icin pedifen veriyordum onu alinca rahatliyordu.antalyadan donuste oksurugu ve atesi icin dr.a gittik dr ciger filmi istedi ve zatürre baslangicindan supheleniyorum dedi igne verdi. Arada atesi oluyor ama 38 dereceyi gecmiyor halsizlesirse pedifen veriyorum kendine geliyor nefes alis verisi dakikada 34. Ne yapmalıyım hocam dr un verdigi  igneleri ve şurubu kullanmalimiyiz yardimlarinz icin simdiden teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119629
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2015 Saat 20:33
1- "Zaturre baslangici" diye bir teshis veya hastalik yoktur... TURK doktorlarinin uydurmasidir, sakin inanmayin.. Onlar Grip teshis etmemeye yeminli olduklarindan, boyle sacmalarlar..
2- SAKIN; Verdigi hicbir igne veya ilaci kullanmayin. Ates:4-5 gun, oksuruk ve nezle hali; 2-3 hafta surecek, sakin bu cakallarin elin dusmeyin.. Hicbir dediklerini yapmayin.
Sadece; benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Haz 2015 Saat 20:33
Yukarı Dön
hilallhilall Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 18
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hilallhilall Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2015 Saat 21:49
Cok saolun hocam zamaninizi ayirp cevap verdiniz. Dr Filme falan bakip zatürre den supheleniyorum deyince ister istemez korkuyor insan. Iyi aksamlar dualarimiz sizinle

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119629
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2015 Saat 06:39
Sakin bu palavracilara inanmayin. Sakin verdikleri ilaclari da kullanmayin. Goreceksiniz, hicbir sey olmayacak.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.