Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gelşim hızı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgelşim hızı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep.ipek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 260
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep.ipek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gelşim hızı
    Gönderim Zamanı: 24 Tem 2015 Saat 14:13
İyi tatiller hocam,

hocam 29 kasımda 4 kg 53 cm doğan oğluma 7.ayında kahvaltı başladım.çalıştığım için kahvalt + sağdığım sütler ve ikindide meyve püresi saat 16 dan sonrada beni emmeye devam ediyor.
ben benim sütüm haricinde başka bir mama veya kutu sütü vermedim ,lk 6 ayda sadece anne sütü aldı ama iki aydır az kilo aldı gibi sizce ben yanlış mı yapıyorum 1 haziranda 8940 gr idi .bugün 9500 gr.
iki ayda 550 gr almış. akşamları hiç ağlamayınca ben doyuyor diye düşünüp anne sütünün dışında bişey düşünmedim ama akşam öğününe sütlü muhallebi eklesem mi.2 ay için 500 gr çok az değil mi.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118968
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2015 Saat 10:53
Daha ne olsun!!!!!! 1 kilo fazlasi var!!!
Boyle giderse, obez olur. Yavaslamasi sart.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.