|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DD ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şub 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Tem 2015 Saat 19:28 |
Kadir Bey,
Merhaba, 6 yaşındaki oğlumun sağ el yüzük parmağının ucu iki gün önce şişti ve kızardı. Acıyor diyordu ve dokununca sertleşmişti. baticon ve bactroban sürdüm. şişlik ve sertlik biraz gitmişti , dün akşam havuza girdi ve havuzda bayağı kaldı. parmak uçları buruşmuştu.iltihaplı olan parmak ucu da içi sarı sıvı dolu su kabarcığı halini almış. acaba bu ne olabilir? vücudunun diğer yerlerine bulaşır mı diye endişelendim. fotoğraf eklemeye çalıştım. şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim. saygılarımla. Düzenleyen DD - 31 Tem 2015 Saat 19:35 |
|
![]() |
|
DD ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şub 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiymik batmasi sonucu olusmus bir reaksiyon. Suya sokmayin. Batticon'a devam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|