|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Duruemine ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağu 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Duruemine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2015 Saat 01:21 |
Hocam Merhaba ,
21 aylik kizim 3 haftadır günde 7 -8 defa mukuslu kaka yapiyor.ama bunun dışında hiç bir sıkıntısı huzursuzluk yoktu iştahı yerinde normal yemesi gibi yiyor du ateş zaten cikmadi.4 gün önce kaka tahlili yapıldı çok fazla lökosit çıktığı mikrop kapti günü söyledi doktor ve flagyl ve reflor verdi.3 gün kullandık dün gece kızım sabah kadar agladi .hafif uykuya dalıp 10 da geçmeden sanki bir sancı giriyor ve coxuk çığlıklar la agliyordu.sabah burun akıntısı ve ateş başladı. Kaka sayısı günde 2 kere oldu ama hala çok kötü koku ve cok fazla yapiskan.bu ilaçlara devam edeyim mi.yoksa kesip geçmesinimi bekleyelim.Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Duruemine ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağu 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Duruemine
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şimdi eski mailleri okudum .4 gün önceye kadar günde 7 -8 defa yaptığı kaka az az ama sumuksu idi dizanteri kakasi. Şimdi 3 gündür günde 2 defa ama bez doluyor ama gene çok fazla yapiskan.bu durunda reflor kullanmadan flaygyl kullanmaya devam edeyim mi.birde ben sabah akşam verdim .8 saat aralıklı li mi vereyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikrop olsa, atesi cikardi.. Resmen salliyor..
Reflor, sadece, Antibiyotiklerin sebep oldugu ishallerde ise yarar. Flagyl verilecek durumlarda, her kakadan once, kivrandirici bir sancili donem olur. Isi kisa kesmek icin, 3 gun Bactrim surup, gunde:2x1 olcek(5ml) verin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|