Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - üç aylık bebegim(PARMAK EMME)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumüç aylık bebegim(PARMAK EMME)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sueda nesibe 0146 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 33
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sueda nesibe 0146 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: üç aylık bebegim(PARMAK EMME)
    Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2015 Saat 16:01
Hocam benim 15. 05.2015 doğumlu oğlum var.3.430 gr. doğdu.  İlk iki ay 2.500 gr aldı.  3 . ayında ise 500 gr aldı.  Ayrıca hocam bebek parmağını emiyor.  Emzik verdim ama almıyor. 1. Hocam bebek artık doymuyor olabilir mi.  2. Parmağını emme sini nasıl bırakır.  Hocam ben şu an doğum iznindeyim .
01 sueda nesibe
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117982
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2015 Saat 18:52
Ilk 2 ay anormal kilo alanlarda, boyle bir yavaslama olmasi normaldir. Eski maillere bakin.
Parmak emmesine karismayin.
Aclik/tokluk icin kakasina bakin. Ac kaldiginda; top-top sert kakalar yapar. normal kakasi; Altin sarisi renkte ve hardal kivamindadir. Cok yediginde, renk; "Yesil" olur.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sueda nesibe 0146 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2015 Saat 23:27
Hocam  çok özür dilerim. Bir ayrıntıyı atlamişim.  Bebeğim üçüncü ayında 10 güne bir kakasini yaptı.  Mama vermeye başlamalimiyim. Havalar çok sıcak su vermeye başlasam uygun olurmu.  Çok teşekkür ederim hocam. Kıymetli vaktinizi aldığım için hakkınızı helal edin.
01 sueda nesibe
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2015 Saat 02:13
Kakayi gec yapmasi onemli degildir.. Muhim olan, kakanin kivami ve rengidir. Isterse, 12 gunde bir "Altin sarisi renkte ve Hardal kivami" kaka yaptigi surece hic onemli degildir. Eski mailleri okuyun.

Su vermek???? Teklif edin, icerse istedigi kadar verin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ağu 2015 Saat 02:14
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sueda nesibe 0146 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2015 Saat 22:26
Merhaba. Hocam bebeğim bir aydır beni emek istemiyor.  Sürekli parmağını emiyor. 
 Geceleri emek için uyanmak yerine. Uyanıp parmagini emiyor. Hocam bu iş iyice ilerlemeye başladı.  Bende engel olmak için eline eldiven taktım. Elini ağzına alamadığı için hırçınlasmaya başladı. Çevreden duyduğum kadari ile evli olduğu ve yaşı ilerlediğini halde parmagini emen kişiler varmış.  Bu durumun kalıcı olmasından endişe ediyorum. Hocam bebeğimin eline eldiven tamam doğru mu. Bu öz güvenini zedeler mi. 3 hafta sonra doğum iznim bitiyor. Hocam ne tavsiye edersiniz. Teşekkürler. 
01 sueda nesibe
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2015 Saat 18:26
Eldiven gereksiz..
Butun bebekler parmak emerler...
Milyonda 1 de, ileri yaslarda devam ettirir...
Milyonda 1 cocukta parmak emme devamli olmasin diye, 999,999 cocuga eziyet etmek, tipik bir Turk zihniyetidir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.