|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haydibebek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 495 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2015 Saat 23:01 |
Merhaba kadir bey.5 yasinda bir kızım var.bugün ateşi 40 derece ydi sabah uyandığında. Dr götürdük boğaz enfeksiyonu dedi doktorumuz .ateş düşürücü kullanın 3gun bekleyin eğer ateş dusmezse o zaman tekrar getirin dedi.o zaman antibiyotik verecekmis. Kan değerlerine bakıldı enfeksiyonu çok yüksek değilmiş ondan antibiyotik vermemiş. Sizce ne yapalım ateş için bolca duş aldırıyorum.ateş kontrol altında.
|
|
![]() |
|
haydibebek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 495 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boğaz enfeksiyonu için ne yapabilirim? Antibiyotik istemiyorum.
Bir de kızımın vucudunda sol böbreğin üzerinde bir doğum lekesi var.onu çok sordu. Bu leke bobrekte bir sorun olduğu anlamına gelebirmis çok moralim bozuk bunca yıldır kaç Dr gördü bunu ilk kez duydum.sizce de o anlama gelebilir mi😕
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Napalım röntgen filan mi çektirelim bilemedim. Çok korkuyorum. Lütfen yardım edin😢
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bosverin palavraciyi...
1- Kan sayiminda, WBC (Lokosit) degerei dusuk cikti ise, Griptir, 4-5 gun ates zaten yapar. Oyle 3. gun antibiyotik baslama sahtekarligida yeni moda oldu.. Bu sahtekarliklari kim icad ediyor bilmiyorum ama, sanki ayni merkezden emir almis gibi butun sahtekarlar ayni lafi soyluyor... "-Uc gun sonra atesi devam ederse, getirin Antibiyotik baslayalim." Cahillikmi? Aptallikmi? Anlayamadim gitti. 2- Dogum lekesinin, Bobrek ile hicbir alaksi yok, resmen ki..ndan uydurmus.. 3- SAKIN: Ates icin soguk tatbiki yapmayin, ilk sayfadaki makalelerim arasindaki, ates ile ilgili 3 makaleyi mutlaka okuyun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Teşekkürler kadir bey iyi ki varsınız😍
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|