|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2015 Saat 01:37 |
merhaba hocam
oglum 5.5 yasinda,17.5 kg ve 105 cm civari gelisimi..dogdugundan beri sizi takip ediyorum, fazladan ilaç kullanimi kesinlikle yok,ne dediyseniz hep onu yaptim .. 6 ayda bir d vit ampulunu içiyor 2 yas civari (1 yil boyunca ) surekli atesi yukslelirdi ayda bir kere ( ilaç vermezdim ) sonra kendiliginden duserdi ates baska biseyi olmaz geçerdi o zaman için .. sonra kendilihinden duzeldi bu durum kilosu kuçuklukden beri geriden geliyor sutunu içer etini yer i$tah sorunumuz yok .. kalbinde ufurum var (2 yasinda falandi dr bunu ilk duyup bana dediginde ) ve bugun sorunumuz çok çabuk yoruluyor, 100 metrede yoruldum diye sizlnaiyor yururken 300 metrede artik aglmaya basliyor çok yoruldum diye .. hocam nolur bana bi çare bu çocuk neden bu kadar çabuk yoruluyor olabilir,uzun zamandan beri va rbu durum ama artik sanki daha çok sizlaniyor .. bi te$his konsa tedaviside olurdu , dr a sordugumda bazi çocuklar boyle olur zamanla geçer dedi, bi tek benim çocugum boyle ama :(( son kan tahlilimiz soyle ![]() Düzenleyen MaRaL - 27 Ağu 2015 Saat 01:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onemli bir sey yok, Kalbindeki "ufurum"un vasfina bagli olabilir..
Gelismis ulkelerde laboratuvarlar nasil cocugun yasina gore "Referans Degerleri" veriyor bakin gorun.. Birde bizdeki yavsak Laboratuvarlara bakin. |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oglum hiç bi zaman arkadaslari gibi kosup oynamaycakmi yada spor yapamayacakmi bu ufurm yuzunden
ufurumu eksik soyledim afedersiniz dr yaninda baska araz olmadigi için masum ufurum oldgunu dusunuyor, asiri yorgunluga sebepse artik masum ufurumlukden çikarmi bu durum ? kardiyologa gostermemde fayda varmi sizce ? takviye vitamin vs biseyler denesem olurmu , hangsini onerirsiniz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ona; "Fonksiyonel Sufl" denir, dogrudur, hicbir zarari yoktur. Eger; kalp kapaklarinda veya ara duvarda bozukluklar varsa, o zaman gelisme geriligi yaninda, cabuk yorulmada olur.
Sizin durumunuzda, cabuk yorulma sebebi kalp degildir.. Ne oldugunu; verdiginiz bu kadar bilgi ile soylemem mumkun degildir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oldugum sehirde buyk bir bolgesel uni hastanesi var hocam
hangi bolumune goturmeliyim sizce |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Once, bir Cocuk doktoruna bu sikayetleri ile bir gidin, o doktor sizi yonlendirsin veya "Onemli bir seyi yok" desin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|