|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lorderco ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2015 Saat 13:49 |
hocam oğlum 13 aylık kan tahlili yaptırdım doktor kansızlık var dedi ben et vermeye dikkat ediyorum kan ilacıda vermedim sizi dinledim bu tahlilleri birde siz yorumlar mısınız kansızlık için kan ilacı vereyim mi ?
|
|
![]() |
|
lorderco ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizde kabahat!! Ne diye boyle tas devrinden kalma SSK hastanesine gidersinizki!!
O sahtekar Laboratuvarin verdigi, HGB ile Ferritin "referans degerleri" hicbir yas icin gecerli degildir...Neresinden uydurdu kimbilir.. Bu rapordaki hicbir "Referans degerine" inanmayin. Butun degerler, yasina uygun. Esas "dubb-u ekber", boyle kiytirik bir laboratuvarin verdigi yalan-yanlis rapora dayanarak, salakca yorum ve tedavi veren doktor. Cocugunuzda hicbir anormallik, hastalik yok, sakin hicbir ilac kullanmayin, bu sersemlerin dedikleri hicbir seyide yapmayin.. Buralardan uzak durun... Adi ustunde; "kurum"!!! Soba kurumu mubarek. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Eyl 2015 Saat 00:35 |
|
![]() |
|
ferritin değerinin 4 olması biraz kafamı karıştırmıştı çok teşekkür ederim hocam..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Once; HGB bakilir, Anemi tesbit edilirse, ondan sonra Demir&Demir Baglama ve Ferritin bakilir.. Ferritin: "Depo demiri" degildir. Barsaklardan depolara demir tasiyan bir proteindir.
Butun atesli hastaliklar esnasinda, vucut, Demir ve Ferritin'i depolara ceker.. Bunlarin mevcudiyeti, zaten demire ac olan mikroplarin daha fazla uremesine sebep olur. Bu sebeple atesli hastalik esnasinda, demir alanlarda da hastalik agir seyreder. Sizdede zaten gecirilmis bir enfeksiyon oldugundan, Demir ve Ferritinin dusuk olmasi normaldir. Sakin Turk doktorlarinin gazina gelip, Demir ilaci almayin.. |
|
![]() |
|
çok sağolun hocam..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|