|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2015 Saat 21:12 |
Hocam oğlum grip gibiydi 2.gün herzaman olduğu gibi solunumu arttı 60 dan fazla ve baygın gibi yatıyor sabahtan beti Hiçbirşey yemiyor. 2,5 yaşında bugün yere bile basmadı. Solunumu çok korkutuyor karnı burnu solunuma katıldı. Çok direndim ama şuan hastaneye gidiyoruz. Çok korkuyorum çok halsiz gözleri kayıyor hep uyuyor. Siz bu durumda solunuma nasıl müdahale ederdiniz bişey yapmadan durmak mümkün değil şuan.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117631 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tehlikeli islerle ugrasiyorsunuz. Ne diye yazilarimi iyi okumazsinizki!!
Eger; agizinda, pis koku ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, kesinlikle Grip geciriyor demektir, asla Antibiyotik gerekmez. Hadi diyelim degerlendiremediniz, bari Hastane'de; "Kan Sayimi" yaptirin. 2.5 yas icin, WBC ust degeri: 15.5 dur.. Ancak bu degerin ustunde antibiyotik gerekir. Eger gittiginiz hastane ozel bir hastane ise, sizi kesin kaziklayacaklar demektir. Sakin Kan sayimindan baska bir sey yaptirmayin. Sonuclari bana yazin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Eyl 2015 Saat 10:01 |
|
![]() |
|
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Devlet hastanesinde nöbetçi çocuk uzmanı vardı oraya gittik. Röntgen çekildi soluk borusu iltihaplanmış dedi. Ciğerleri temiz dedi. Ilk defa bir doktor bu halde gittiğimizde buhar Ventolin vermedi ve yatırmadı. Ama Prednol iğne verdi bir tane yapıldı. Toplam 3 taneymiş ama diğerlerimi yaptırmayacağım tabi. Antibiyotik, calpol, alerji şurubudayazmış almayacağım. Doktor bey bu konudaki her yazınızı okudum götürmemek için çok direndim Ama solunumu yetmişe dayandı gün boyu baygın gibiydi çok korktuk sonunda götürdük.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117631 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Ilk defa bir doktor bu halde gittiğimizde buhar Ventolin vermedi ve yatırmadı "
Isin dogrusu zaten budur!!! Siz bakmayin, Turkiye'deki bilhassa Ozel hastanelerin uygulamalarina. Hepsi kazanc pesinde, hepsi halki kaziklamak pesinde.. Dunyanin neresinde gorulmus, her oksuren hastaya, Astim tedavileri vermek!!! Bu sahtekarliklarin tamami; assagilik GSK firmasinin doktorlara verdikleri rusvetler ve seyahatler yuzundendir. SAKIN: Prednol ignelerini yaptirmayin, yoksa, 10 gun sonra, bir daha carpilirsiniz, hastanelerden cikamaz hale gelirsiniz. Atesli iken, solunumunu saymayin.. Sadece; benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|