|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hkubrac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2015 Saat 22:25 |
Hocam merhaba, oğlum her hastalık sonrası öksürükle birlikte nefes sıkışması yaşıyor. Çorum'daki cevaplarınızı inceledim, böyle durumu olan bir hasta için grip yada nezle başladığında Brincaly başlayabilirsiniz demişsiniz. Bizde bu sene anaokuluna başladık malum sık sık hasta olucaz.
1) brincalyi enfeksiyon başladığında yarım ölçek sabah akşam başlasak eğer Öksürük çok artar da sıkışmaolursa yine tam ölçeğe çıkarsak olur mu? 2) birde hocam kaç gün kullanmalıyız. Öksürük bitince kessek olur mu? 3) enfeksiyon başladığında takviye C vitamini versem, evde solgar Ester vit C 500 MG var her gün enfeksiyon süresince versem olabilir mi? Oğlum 5 yasında 23 kilo Tesekkürler
|
|
![]() |
|
hkubrac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forumdaki cevaplarınızı inceledim yazacaktım.yanlışlık olmuş.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Olabilir, zaten ilk denemeden sonra edineceginiz tecrube ile, sonraki kullanimlarda daha usta olursunuz.
2- Sure degisir... Deneme yanilma ile anlarsiniz. 3- Ilac olarak C vitaminin HICBIR TURU, hicbir ise yaramaz.. Ayrica da; C vitamininin Gribi; ne onleyici, nede tedavi edici bir etkisi vardir. Bununla ilgili makaleyi okuyun. Bu tamamen Linus Pauling isimli bir sahsin hezeyanlaridir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Eyl 2015 Saat 10:14 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|