|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nil16 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2015 Saat 18:46 |
Merhaba Hocam.Yazılarınızı okuyorum.Yazılarınızla kızımı büyütmeye çalışıyorum..Ancak bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..
Kızım 27 aylık.Doğum kilosu 3400 gr.Boy 51 cm. Şu an ki kilosu 10 kg.ve 88 cm. Perşembe ve Cuma günü burun akıntısı ve hapşuruğu oldu.C.tesi geniz akıntısı oldu.Pazar günü su içse kustu.Pazartesi de kusunca dr a götürdük. Pazar gününe kadar verdiğiniz bilgilerle bal-limon ve coldmix uyguladım. Ancak kusma olunca ne yapacağımı bilemedim.. Dr kan ve idrar tahlili istedi.serum taktı.Serumla birlişkte kusması durdu. Kusmasının viral olduğunu,ancak idrar yolunda enfeksiyon var dedi ve antibiyorik verdi.Kusma devam ederse diyerek te Emedur 100 verdi. Değerleri yükleyemedim ancak bazı bilgileri yazabilirim. CRP 12 üre 33 WBC 10,1 MID 1,5 RBC 4,62 HGB 12,7 Lökosit 4-5 Epitel 8-10 Bu değerlere göre antiboyiğe başlamamız doğrumudur. Ayrıca kilosu da çok düşük.İştahsız.Spraktin başlamalımıyım.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin ha!!! Ne antibiyotigi?? Siz ne bakiyorsunuz, Turk doktorlarinin ezberciligine!! Onlar her atesliye; Antibiyotik verirler, her oksurene, Astim, her kusana Reflu, her ishale, amipli dizantesi tanisi koymaktan baska bir is bilmezler.
Cocugunuz, Grip geciriyor, kusma ile beraber olmasi da; "Domuz Gribi" lehinedir, SAKIN; Ilac/Antibiyotik vermeyin. . Turk doktorlari; Grip teshis etmemeye yeminlidirler, ASLA, Grip teshis etmezler.. IYE olsa idi; Idrar Tahlilinde; Nitrit:(+) olurdu. Dunya'da bir tek Turk doktorlari, idrarda; 5-8 Lokosit goruldu diye; IYE teshis ederler. Laboratuvarlar deseniz, zaten Allahlik sahtekarlar, gormeseler bile mutlaka; 3-5 Lokosit goruldu diye yazarlar... Inanmazsaniz, o laboratuvara, "idrar gorunumunde" cay suyu gonderin, onda bile Lokosit gorurler.. ZIRA, doktorlarla paslasmalari bu sekildedir. Sadece; benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok sağolun hocam.Elinize,Bilginize,Yüreğinize sağlık..İYİKİ VARSINIZ..
Kilomuz düşük .Bu da beni çok üzüyor..Spraktin kullanalım mı..Ne kadar süre.. Her gün et süt yedirmeye çalışıyorum ama çok az yiyor. 10 gün önce kreşe başladı.grip aşısı olalımmı.olucaksak kaç doz...bilgilendirirseniz çok sevinirim Hocam.. Düzenleyen Nil16 - 14 Eyl 2015 Saat 23:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1.2kg eksigi var, iyi zamanlarinda, Sipraktin kullanin, eski mailleri okuyun.
Grip asisini cok anlattim, biraz bakin. |
|
![]() |
|
Hocam Kolay gelsin...
Kızıma aşı yaptırmak istedim.Kızım şu anda grip geçiriyor dediğim için grip aşısı yapmak anlamsız ,bir faydası yok diyor drlar..Gerçekten de bu doğrumu... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip asisini yaptirin..
O doktorlar; Grip asilarindan hic hoslanmazlar; zira asi olan bir sahis; en az 3 -4 defa daha az doktora gidecek demektir.. |
|
![]() |
|
çok haklısınız hocam..Dr ların ağzından grip lafını hiç duymadım..Dedikleri bu ara salgın var,çocukları etkiliyor..Hepsi ağız birliği etmiş gibi aynı lafı söylüyor.
İnsan hayatı bu kadar mı değersiz..Çok üzülüyorum... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Maalesef, Sagliga "Politika" girince boyle oluyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|