|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iflaholmaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iflaholmaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2015 Saat 16:21 |
MERHABALAR KADİR BEY.
oğlum 4 yaşını doldurdu. 3 aydır kreşe gidiyor ve 3 kere 10 ar gün süren ateşli hastalıkları oldu.1 kere de ishal-kusma vakası atlattık.3 kere de antibiyotik verildi.en son verildiğinde düşmeyen ateşi sonrası crp si 69 olarak ölçülerek antibiyotik başlandı. BEN SABAHLARI BALIK YAĞI AKŞAMLARI IMUNEKS ŞURUP başladım bu süreçte.bu yaşına kadar hiçbir vitamin şıurup vs.de kullanmamıştık. oğlum geçen haftadan beri yine hasta.bu sefer inat ettim dr.a götürmedim çünkü ne zaman götürsem hep antibiyotik veriyolar. ATteş düşürücülerle 3 gün idare ettim.BALLI LİMONLU IHLAMUR,GÖĞSÜNE VİKS,BURNUNU AÇIK TUTMAK gibi yöntemlerle 10.günü tamamladık.öksürüğü azaldı.kreşe de geri döndü.sanırım bu sefer antibiyotiksiz atlattık. SİZE SORUM BU KULLANDIĞIM VİTAMİN VE BALIK YAĞI nı kullanmaya dvm edeyim mi?antibiyotik veilecekse crp-wbc değerlerine baktırın diyorsunuz ama her ay hastalandığı için her ay kan testi yapılmalı bu durum sıkıntı yaratırmı?KONYADA güvenebileceğim bir çocuk doktoru tanıyor musunuz?son olarak her ay bu hastalıklıkların yenilemesi normal mi?her ay 3 gün ateş ardından balgamlı öksürük ve burun akıntısı yaşıyoruz bunu nasıl engelleyebiliriz?cevabınız için şimdiden teşekkür ederm...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118975 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vitaminler ve balik yaglarinin, hicbir faydasi olmayacaktir..
Hele "Imuneks" denilen soytari ilacinin hicbir faydasi olmaz... Ilk sayfadaki; Yazarlar bolumunde, "Bitkisel Toksinler" ile ilgili makalemi okuyun.. Eski mailleride okuyun. Her cocuk ilk defa yuva/kres basladiklarinda, ilk 2 seneleri hastalikli gecer. Anadolu'da guvenilir Cocuk doktoru bulmaniz zor.. Benim yazilarimi okuyun, bakteriel-Viral ayirimini ogrenin. %90 hastaligi halledersiniz. |
|
![]() |
|
iflaholmaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iflaholmaz
cevap için teşekkür ederim.şimdi ben hastalıklarında şu yöntemi uyguluyorum.önce 3 gün takip ediyorum ateşini.çünkü hep ateşle başlıyor oğlumun hastalıkları.dolven ve calpol ile 3 gün idare ediyorum..sonra ateş düşüp öksürük başlıyor balgamlı, en sonda balgam burna dönüyor grip oluyor.bu arada sabah akşam ballı limonlu ıhlamur içiyor göğsüne viks sürüyorum.burnunu sürekli temizliyoruz.gece yastığını yüksek tutup cold-mix kullanıyoruz.toplamda 10-12 gün bu şekilde devam ediyoruz.
yazılarınızı okuyorum.dilde pas ve ağız kokusundan bahsediyorsunuz.ama benim oğlum her hastalandığında ağzı kokuyor ve dili bembeyaz oluyor.hangi noktada doktora götürmeli ,test yaptırmalıyım antibiyotiğe gerek var mı onu kestiremiyorum???? son olarak da girp aşısını merak ediyorum.hiç yaptırmadık ama burda prof.dr.ibrahim erkul diye bir çocuk doktoru var.en azından 10 kere hastalanacaksa 5 ini kurtarır grip aşısı diye bi yorum getirdi.yaptıralım mı sizin fikriniz nedir?
ben çalışıyorum ve konyada eşimle yanlızız gerçekten bu hastlalıklardan çoook yorulduk....2 kış demişsiniz...vay halimize.... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118975 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dr. Ibrahim Erkul, bulabileceginiz en iyi Cocuk doktorudur. Ne derse, eksiksiz yapin. Hala calistigini bilmiyordum.. Degil Konya'nin Turkiye'nin en iyi Cocuk doktorudur diyebilirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|