|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2015 Saat 21:52 |
Doktor bey arkadaşımın kızı 5 günlükken rah bakılmış 11,233 çıkmış tahlil sonucunu yeni almışlar. Şu an 2,5 aylık. Ne olabilir.
|
|
![]() |
|
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabı buldum doktor bey arkadaşım çok korkmuştu ben de korktum araştırmadan yazdım acele. Normal demişsiniz teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Bulduğum cevapta 0-4 gün arası referans değer vardı sonra 2 haftaya kadar yoktu arkadaşım 5. Günde kaça kadar normal diyor doktor bey. Annelik işte böyle:) bir günde ne oynayacak 2 haftadan sonra düşmeye başlıyor diyorum ama tam rahatlamadı. Siz 5 . Gün içinde referans verirseniz tam rahatlayacak inşallah şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" rah bakılmış 11,233 çıkmış "
Bu ne demek?? Ben anlamadim. |
|
![]() |
|
Tsh yazacaktım doktor bey yanlış yazılmış
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3-7 gun arasi: 25microIU'den az olacak.
Kurcalamasin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Eyl 2015 Saat 19:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|