|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2015 Saat 14:11 |
Doktor bey kızım 4 bucuk aylik uc haftadır oksuruyor ilac vermedim bir sey soracağım sizin bize tavsiyeleriniz rahatlatma amaçlı mı yani oksuruk süresini doldurana kadar devam mı eder
dil üstü beyazladi ama koku yok keyfi yerinde memeyi uzun sure emıyor uykusunu deliksiz düzenli uyuyor burnuna serum fizyolojik yapıyorum ama Oksuruk cok hiriltili ve balgamli bir sorun yoktur dımı insallah Vaktinizi alıyorum ama bir sorum daha var kızım surekli kasları havada gozleri kocaman açarak bakıyor herkes bumizi cok şaşkın diyor bu bir sorun mudur gecer mı sizce Iyi bayramlar siz uzaklardasiniz ama Türkiye'den size bayram havası gönderiyoruz. 😊 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Once; ATES olacak, sonra dili bayaz mi, diye bakacagiz..
Oksuruk icin, sakin ilac/ antibiyotik kullanmayin, sadece:Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|