|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
tuna77
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KABAKULAKMI?Gönderim Zamanı: 01 Eki 2015 Saat 14:34 |
|
Kdir Bey 04/08/2005 doğumlu oğlum bir kaç gündür tükrüğümü yutarken çok ağrıyor boğazım diyordu.Dünde içim üşüyor falan dedi.Sabah kalktık boğazının dışından kulağının arkasından aşağı doğdu kısmı gösterdi bura çok ağrıyor diye. Baktım ora şişmiş düz durduğunda bayağı belli. Dr götürdük dr kabakulak değil dedi. Kan tahlili ve ultrason verdi kan tahlilini yaptırdık aşağıdaki gibi tahlil sonucu. Ayrıca bayramda boğazına şeker durdu. Karnına bastırdım o şekilde çıkarttı. Sonrasında dedi boğazım ağrıyor diye.Ondanda olmuş olabilir şişlik dedi dr. Şu an ateşi yükseldi 38,5 oldu boğazı hala çok ağrıdığını söylüyor dil pası ve ağız kokusu yok. Burnu akıyor sadece.
http://i.hizliresim.com/7PEj8l.jpg https://hizliresim.com/7PEj8l Düzenleyen tuna77 - 01 Eki 2015 Saat 16:46 |
|
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Eki 2015 Saat 19:05 |
|
1- US yapmadan, tuvalete bile gidemez o kerizler..
2- Cocugunuz; Grip geciriyor. 3- Turkiye'de cok yaygin olan bir SAHTEKARLIK cesiti de; cocuk WBC degerleri yanina, "eriskin, Refenans degerlerini yazarak, millet kandirmaktir. WBC: Erikin Referansi: 4.5-11.0 10 yas Cocuk " : 5.0-14.5 dur : Yani sizde, Antibiyotik gereken bir durum yoktur. Grip icin anlattiklarimi uygulayin. DIKKAT: HGB degeriniz cok yuksek. Sakin Demir ilaci kullanmayin. Baska bir sey yapmaniz gerekmez. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Eki 2015 Saat 19:51 |
|
![]() |
|
ayemel
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Kas 2015 Saat 21:05 |
|
Hocam 28 yaşındayım. Boğazım fena halde şişti. Ne ytutkunabiliyorum be de ağzımı açabiliyorum. Aşırı şiddetli boğaz ve kulak ağrım var özellikler de yutkunurken. Lütfen bu acıyı d indirecek birşeyler tavsiye edin . Inan in ağlayarak yutkunuyorum. Gece de böyle ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Kas 2015 Saat 18:09 |
|
"Tantum Verde" Sprey, gunde;4x1 uygulayin..
Ilaveten, Strepsyl Pastil(Honey&Lemon) iyi gelir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|