|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AHLEYAR ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eki 2015 Saat 16:33 |
Hocam merhaba daha önce oğlumla ilgili görüşmüştük, doktorların oğlumun öksürüğünden dolayı bronşit veya allerjik bronşit olabileceğini, bu yönde ilaçlar verdiklerini anlatmıştım size, bu aşamada ilaçları kullanmayıp bal-limon, serum fizyolojik ve cold mixle 10 günü geçirdik ve akabinde iki gece ayaklarının altına vicks sürüp çoraplarını giydirip yatırdığımda öksürüğünün oldukça azaldığını görüp sevindik, bu arada tekrar hastalık sonrası kreşe de başladı ve kreşe başlayalı henüz bir hafta olmuşken cumartesi günü ateşlendi ve boğazının acıdığını söyledi, yutkunamadığını fark ettik, zaten iki üç gün öncesinde de ağzında koku vardı, ateşinin çıktığı gün dilinde pas da gördüm, bunun üzerine gecikmeden çocuk doktoruna götürdüm, agumentin antibiyotik ve yanında soğuk algınlığı ilacı ve boğaz için sprey verdi, ben antibiyotik dışında olanları kullanmadım, halen antibiyotiği kullanmaya devam ediyoruz, bunun yanında elbetteki bal-limon ve cold mikse de devam ediyoruz, ateşimiz 3.gün 37.5 a kadar düştü, 4.gün hiç yoktu, yine ateşlenmesi geçtiği için gece yatarken ayaklarının altına viks sürmeye de devam ediyorum, ancak bu ateşlenmenin ardından oldukça azalan öksürüğümüz yine artmaya başladı, hocam ben artık ne yapacağımı şaşırdım, ne olur bana bir yol gösterin,
1.sorum; Biz antibiyotiği kullanmakla kötü mü yaptık keza ben dilinde pas ve ağzında koku olduğu için kullanmıştım, 2.sorum; vick kullanmak geçici bir iyilik halimidir, sürekli öksürüğü geçene kadar kullanmamın bir sakıncısı var mıdır, 3.sorum; bu kadar öksürük allerji şüphesi veya bronşit şüphesi uyandırmaz mı, hali hazırda öksürüğün süresi 5 ayı bulacak ve halen geçmedi, Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, kolay gelsin,....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Antibiyotigi gereksiz baslamissiniz, yoksa Antibiyotiklik bir hastalik olsa idi: atesi 1 gun sonra duserdi, 2. veya 3. gunde de oksuruk gecerdi.. Antibiyotik kullanmaniz cok onemli degil. Igne seklinde kullanmayin da, gerisi onemli degil. benim tepemi attiranlar, gereksiz yere verilen antibiyotigi bide, IGNE seklinde veren sahtekarlar..
2- Vicks, sadece (findik kadar) goguse surulur.. Ayaginiza surerseniz, kana gecer, kokusunu alirsiniz, solunuma gecmez ve bir etki yapmaz. 3- Yani bu Allerji veya Bronsitler, niye hep bu yuva devresinbdee oluyor??? Biraz kafanizi calistirin.. Bir bakin bakalim, Yuva cocuklarinin nerede ise hepsi; Allerjik veya astimli, Ilkokul 2. siniftan sonra hicbiri hasta degil... Allerji veya Astim, hayat boyu suren hastaliklardir. Eger bu durumda olan bir cocuk varsa, lise zamaninda bile hasta olur... Turk milleti bu sahtekar doktorlar tarafindan iyi keklenmektedirler... Helal olsun ne diyelim!!! |
|
![]() |
|
AHLEYAR ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap için teşekkürler hocam,,,
1- Peki bu yaklaşık 5 ayı bulan öksürüğümüz daha ne kadar sürecek, 2- Öksürük için kullanmam gereken bir ilaç var mı? 3- Bu kadar öksürüğün ileride astıma çevirme gibi bir riski var mı (çevremden bu şekilde tepkiler alıyorum)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi virusler, (bilhassa atessiz baslayanlar) bu sekilde uzun surerler... Bunlarin iyi tarafi, bu zayif virus varken, baska; kuvvetli viruler bile hastalik yapamazlar. Eski mailleri okuyun.
1- Suresi onemli degildir. Takmayin. 2- Sakin oksuruk kesici ilac, veya oksurugu baskiliyacak Kortizonlu sprey kullanmayin. Bu tip ilaclar, devamli anlattigim, Sahtekarliklarin 1.Safha ilaclaridir. 3- Boyle bir durum yok. Popolarindan uyduruyorlar... Astim; tedavisi olan bir hastalik degildir.. Bir bakin etrafiniza... Niye Cocuk astimli sayisi kadar eriskin Astimli yok??? O Turk doktorlarin Astim dedikleri hastalarin; %99'dan fazlasi Grip... Ne tuhaftir ki, cocuklarin o; "cok hastalikli devresi" olan, 4-6 yastan sonra, ne hasta olan cocuk var, nede Astim tanisi alan. Turkiye'deki, soytari cocuk doktorlarina kanmayin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Eki 2015 Saat 19:43 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|