|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrvsmt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eki 2015 Saat 00:41 |
hocam merhaba,kızım bayramın 1. günü ateş ve beraberinde öksürüğü başladı,ateşi 3 gün devam etti,acile götürdüm enfeksiyon birsey vardır diye tabi tahlil yapmadan antibiyotik verdi,boğazında hafif kızarıklık var dedi,antibiyotiği hemen kullanmadım fakat ateş düşürücü kullandım,ilk gün ateşine hiç müdahale etmedim en fazla 38.1 oldu ve sabaha karşı kendiliğinden düştü,2.günde ateşi devam edince yoğun baskılar nedeniyle antibiyotiğe başladım 1 hafta kulladık,ateşimiz düştü fakat dün gece yine 38.1 ateşle uyandık ateş düşürücüsünü verdim gün boyunca bir daha çıkmadı,çok fazla bir burun akıntısı var,şuana kadar da ateşi bir daha yükselmedi fakat bugün karnında büyük bir kırmızılık ve minik kabartılar çıktı +kaşıntısı da var, benim aklıma 6. hastalık geldi, gözden birsey kaçırmamak adına acile gittik,6.hastalık olabilirmi dediğimde onun belirtileri daha farklı dediler,serum taktılar içine pre.. ve av.. koydular,göbeğimizde ki kızarıklıklar suan yok,istegim üzerine kan tahlili yaptılar,crp biraz yüksek antibiyotik yazıcaktı ama diğer antibiyotik biteli 10 gün olmadığı için yazmadı allerji için bıseyler yazdı ama henüz almadım,hocam kızım 22 mayıs 2014 doğumlu,10.800 gram ( vücudunda ki kızarıklık sadece göbeğinde vardı bacağında da iki yerde hafif sekilde vardı,sırtında ve diğer yerlerde yoktu)
çok uzattım ama hiç bir detayı atlamak istemedim hocam,siz ne derseniz onu yapıcam,yardımlarınızı ve değerlendirmelerinizi merakla bekliyorum,saygılar ![]() ![]() Düzenleyen mrvsmt - 09 Eki 2015 Saat 00:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6.Hastalik degil...
Allerjik Urtiker dokuntusu, daha ziyade; ilac allerjisine benziyor. butun ilaclari kesin. Sadece, gunde 1 olcek Zyrtec verin. Sanki mecburlar, her Hastaneye giden hastaya illede SERUM TAKILACAK!! Ne olacak, "Kopeksiz Koy" buldular, bunlara bir -dur,cus- diyende yok, halki enayi yerine koyup, soyuyorlar.. Tabii bu halk'da bir memnun,bir memnunki yedigi kazigin farkinda degil. Kendi cebinden para cikmiyorya!!! Bakalim, bu devlete kazik atma donemi ne kadar surecek!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Eki 2015 Saat 03:44 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|