|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didemerve ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kas 2015 Saat 22:12 |
Dr bey ben de hep bı arkadaşım için soruyorum dr a gıtmesın boşuna ilaç almasın dıye ugrasıyorum napayım. Kız bebeği 18 ağustos doğumlu. Kilolu bir bebek değil. Doğduğundan beri cok sancılı bır bebek. Bu hafta koyu kahve yapşık mukuslı ve kokan kaka yapıyormuş. Aglıyor da.dr bı arkadası enf. olabılır dıye flagyl şurup önermş. Size sormak ıstedım. Yarın dr. A gıdelim dedı siz hep kakaya takılmayın dersınz ama bi de rota aşısı yaptırmaktan korktu bu halde. Ne yapsın?teşekkür ederiz
|
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun, zira biktim...
|
|
![]() |
|
Didemerve ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Okudum hocam biliyorum ama anlatamıyorum bi alerjı modası var bılıyorsunz ve ınsanlar bı turlu tatmin olmuyor. Tesekkür ederim
|
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabiiki Allerji diyecekler, zira para orada!!! Isin dogrusunu anlatsalar, kimse doktora gitmezki!!!
Bu sekilde; Allerji ayagi ile, hastalar "Omur Boyu Aylik Gelir" oluyorlar. Benim elimden ancak bu kadar geliyor. Kendi dusen aglamaz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Evet hocam haklısınz. Dün dr. A gıtmşler gazdan mı nedense cok aglıyor dayanamamşlar. Gaita tahlılı yapmş ve demş ki bebek anne sütündeki şekeri parçalayamıyor. Laktaizm ve maflor vermş 5er 10 ar damla. Tabı sız daha ıyı bılırsınz ama kakada bunu görmesi bana saçma geldi. Bunun arkası süt diyeti olcak siz görün👍👍ilaclar hakkndakı fıkrınz nede?
|
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu kadar cahillik ancak Turk Tip egitimi ile olur....
Bebeklerde; Laktoz entoleransi olmaz... Maflor; sadece Probiyotik bakteriler ihtiva eden bir ilactir. Namussuz doktorlar, ilac firmasinin verdigi RUSVET karsiligi bu ilaci, bir ise yaramiyacagini bile bile, veriyorlar. kakada bir sey gordugu yok, sahtekar bu sikayetle gelen herkeze bun sacmaliklari soyluyor. Gazini iyi cikarsinlar. Benim Videoyu seyretsinler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|