Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yanakta sislik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyanakta sislik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 237
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yanakta sislik
    Gönderim Zamanı: 05 Ara 2015 Saat 19:25
hocam merhaba
8 aylik kizimin sag yanaginda sislik farkettim,atesi ve kusmasi yok.bazen sislik kizariyor dokununca ates gibi yaniyor ama acimiyor dokundugumda sesi cikmiyor.ayaklarinda ve ellerinde kizariklik veya leke yok.1 haftadir grip,bundan mi kaynaklaniyordur???

Yukarı Dön
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2015 Saat 19:32
hocam simdi gordum bugun buna benzer bi konu daha acilmis,sanirim bahsettiginiz gibi grip sonrasi olusan sislik degil mi???
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117312
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2015 Saat 02:24
Olabilir.. Sizinkinde resimler cok net degil, ama sanki ufak bir sivilce bas veriyor gibi bir kizriklik gordum. Eger dogru goruyor isem, oraya, Batticon veya Betadin gibi Tenturdiyot serisinden bir sey surun.
Yukarı Dön
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2015 Saat 15:23
hocam soylediginiz gibi sivilcelenme oldu isilik gibi ama diger yanaginda da cikti henuz birsey surmedim uzerlerine.grip hala devam ediyor,yanagi sis,atesi yok ama dun gece yanagin sis olan tarafindaki kulagindan seffaf akinti geldi illiadin damlattim,zor bi geceydi,sabah kulak kepcesinin icinde sert turuncu birsey vardi bezle aldim,kulak kiri midir o????
birsey daha sormak istiyorum,kulak agrisi bebek uzun sure yatar durumda olunca mi baslar ben boyle akinti olana kadar anlayamadim,cunku gunduzleri sakin ortaligi yikacak kadar aglamasi yok????geceleri de surekli ciyak ciyak aglayan bi bebek oldugundan mi farkedemedim ben????burnunu da acamiyorum genzi hep dolu.illiadini gunde 2kere 1er damla damlatip grip icin anlattiklarinizi uygulamak yeterli mi????banyoya da girebilirmi,bi mailde kulagina su kacmasin demissiniz????
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2015 Saat 19:14
Iliadin damla: Gunde:2x2'ser damla.... 3gun.  Devami; Serum Fiz ile yapilir.
Evet, gordukleriniz kulak kiri. Kulagina su kacirmayin.
Yukarı Dön
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2015 Saat 04:02
hocam merhaba,
illiadini 2.gun kullandik bugun,gece uykusundan aglayarak uyandi,yarim saat susturamadim hocam oyle ki inanin mahalle ayaga kalkti,iki kulagini da cekistirerek agliyordu,atesi yada akintisi olmadi,evde calpol vardi 2,5ml. verdim zaten aglamaktan bitap olmustu uyuyakaldi biraz once.hocam damla ise yariyordur degilmi,gunduz hic sesi cikmiyor baska biseyi olabilirmi diye de dusunmeye basladim,yeni dogdugu zamanlarda bile boyle nefes bile almadan araliksiz agladigini bilmiyorum.
3 gun bitince 1 gun sf kullanip 3 gun daha illiadin kullanabilirmiyim sanki iyilesmeyecek bu 3 gunde????
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2015 Saat 06:33
Iliadin bazen, Oztaki'deki odemi cozmeye yetmiyor. Ilave doz Iliadin yapabilirsiniz.
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2015 Saat 18:19
hocam tekrar yaziyorum affiniza siginarak.eski maillerde akinti oldugunda agri yapmaz yazmistiniz ama ben gece surekli agladigindan kulak agrisini anca aglayarak uyandiginda akinti oldugunu gorunce illiadine basladim.sormak istedigim kulak kirlerini daha once de kulak kepcelerinde gorup temizlerdim onlar da farkedemedigim bir akinti sonrasi mi cikmislardir??daha once kulagina su kacmamasi icin de yikarken hic dikkat etmememistim,eger su orta kulaga kacarsa bu sefer omur boyu ugrasirsiniz demissiniz,icim icimi yiyip duruyor,simdi ben boyle birseye sebep olup olmadigimi nasil anlayabilirim???kulagi gun icinde arasira kizariyor surekli gecmeyen bi kizariklik olunca mi endiselenmeliyim????
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.