|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ara 2015 Saat 14:12 |
merhaba hocam, umarım iyisinizdir.
Okuya okuya o kadar tecrübeli olduk ki, artık sık sık sorma ihtiyacı hissetmiyorum. Ancak bunu sormam gerekiyor, umarım yardımcı olursunuz. Oğlum 8 yaşında. 1 ay önce okulda şiddetli bir şekilde düşmüş, elmacık kemiğini tuvaletin musluğuna çarpmış. Morarma vardı ama acı yoktu. Doktora götürmedim. Evde lasonil tarzı kremler sürdük. Morarma azaldı ama hala var. Dün akşam bir bakayım neden geçmiyor bu morluk dedim. Bizim morluk sandığımız şey meğerse bir kitleymiş. 1 cm. civarı büyüklüğünde sertlik var yanağında, çukur gibi bir görüntü oluşturmuş. Hemen ortopodi doktoruna götürdüm. Darbe kanama yapmış, kan pıhtılaşmış içeride dedi. Plastik cerrahiye gösterin iz kalmasın dedi. Yarın gideceğiz ama size de sormak istedim. Bu kitleyi nasıl yok edebiliriz? Masaj işe yarar mı? Cerrahi bir müdahele gerekir mi? Vicdan azabı çekiyorum, keşke hemen doktora götürseymişim. Şimdiden çok teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keske, ilk "Hematom" oldugunda, igne ile bosaltilsa idi... Bu saatten sonra ne yapilabilir, bilmiyorum.. Ufak bir "gamze" kalacak gibi!! Belli olmaz, belki yakisir. Cok elletmeyin. Bana haber vermeden de buyuk bir mudahaleye girmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|