|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zehraeroğlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ara 2015 Saat 15:07 |
Kadir bey merhaba bugun itibari ile 22 gunluk bir kizim var. Dogum kilosu : 3 kg 5.gun kilosu : 2680 kg 18.gun kilosu : 2850 kg 22.gun kilosu :2910 kg
|
|
![]() |
|
zehraeroğlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece anne sutu aliyor ama 22.gunde bile dogum kilomuza ulasamadik.sık emziriyorum her memede genelde 10 bazen 15 dakika tutuyorum.hic dogum yapmamis veya menapoza girmis bir kadindan bile emzirdikca gelen sut benden neden gelmiyor anlamiyorum.dogaya aykiri degil mi bu yasadigim.nedir bunun aciklamasi?bugun dr kontrolumuz vardi cok saglikli dedi doktoru.bazi bebekker az kilo alir dedi.gunde iki kere 45 cc mama onerdi aam vermeyedebilirsiniz dedi.zira saglikli guclu bi bebek dedi.ve muaynesi sonucunda da doyan bir bebek gibi dedi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
Hani oyle ortaligi yikan bir aglamasi yok.kakasini cisini yapiyor.ac bebek aglamaz mi.bizimkinin oyle bir aglamasi yok.gunduz uyuyir gece gec saatte 02:30 ve sonrasinda uyuyor.mama denedim 45 cc.30 cc icti birakti kalani 40 dk sonra icti.Hersey doydugunu gosteriyor ama tartisi az.siz ne diyorsunuz bu konuda.mam takviyesi yapayim mi 1 aylik olana kadar.sizcede az almamis mi kilo?boliyirum mama ile kilolu olacagina anne sutu ile zayif olmasini tercih ediyorsunuz ama ne yapacagim ben de sasirdim.
Düzenleyen zehraeroğlu - 08 Ara 2015 Saat 15:22 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Abartmayin! zaten kilo aliyor... Butun telasiniz; 90 gram icinmi??? Lafi bile edilmez, yetismis sayilir.. Sayilara bu kadar takilmayin. Yuzde israr etme, "Doksan da olur". Insan dediginde; "Noksan da olur." ..... (Hz. Mevlana)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|