|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ara 2015 Saat 14:22 |
Hocam
Merhaba Forumlarda allerji ile ilgili yazılan pekçok mesajı okudum Ancak ben size ayrıca yaşadığımız durumu anlatmak istiyorum ; 5,5 aylık bir bebeğimiz var 15 gündür ek gıdaya geçtik elma ve armut püresinden sonra yoğurda geçtim Günlük sütten evde kendimiz mayaladık ilk hafta 3-4 gün yedi sıkıntı olmadı pürelerle beraber de Yediği oldu 3-4 gün ara verdikten sonra tekrar verdiğimizde 2-3 tatlı kaşığı sonrası yanaklarında çenesinde kızarıklıklar çıktı,yoğurt değen yerlerde ancak değmeyen yerde de oldu yayıldı.gövdesinde hiç olmadı 20-30 dk içinde geçti 2 gün ara verdik Tekrar denedik yine oldu bu defa önce yoğurdu yüzüne sürdük yedirmese. aynı şey tekrarladı 30 dk civarında hepsi geçti bulantı kusma gibi şeyler olmuyor Inek sütü alerjisi dedi bazıları Canımız çok sıkıldı ama henüz doktora götürmedik yoğurdu kestik lotkudan başka bişey de veremiyoruz Pekmez vs...sadece meyve veriyoruz çok endişeliyiz Acaba bununsebebi nedir hocam Bir fikriniz olur mu Saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pekmez bebek/cocuk gidasi degildir.. Saf Glikoz ihtiva ettigi icin, en zararli seker turudur. Bildigin sofra sekeri bile pekmezden daha emniyetlidir. Hic olmazsa, yari-yariya; Glikoz ve Fruktoz ihtiva eder, Insulin'i Pekmez gibi azdirmaz. Yogurtta gorulen kizarikliklar, normal sut ictiginde veya degdiginde, olmuyorsa, bu ALLERJI DEGILDIR... Sadece; yogurtta olusan "Laktik asit'in" tahrisidir, onemli de degildir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Ara 2015 Saat 19:04 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|