|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umrangurbuz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2014 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umrangurbuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2016 Saat 23:23 |
Merhaba hocam, kuzenimin bebegi için yazıyorum.
16 aylık kız bebek boy 80 cm, kilo 10 kg, öksürük ve aşiri hirilti var, gece öksürük artmış sabahta nefes alamadıgını duşunerek doktra goturmuşler. Bronsinlit teşhisi konmuş. Ventolin buhar vermişler. 7 gün hastane de yattı, çıktıgının 15.günü hala şikayetleri devam ediyormuş. Ve bu hastalıktan önce sobalı evde kalmışlar tek oda sıcak diger yerler soguk oldugu için etkisi olmuştur diyorlar. Ama ben ogluma hep sızin taktikleri uygularım elhamdl. Şimdilik iyi. Ben sogukla cocuk hasta olmaz dedikçe millet hep ilgisiz anne oldugumu söylüyor. Cok teşekkurler simdiden hocam önerebileceginiz bir kaç tavsiyeniz olursa cok memnun oluruz. Çok zor durumdalar artık.
|
|
![]() |
|
umrangurbuz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2014 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı umrangurbuz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bronsiolit yazacaktım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soba ile ne alakasi var!!! Sobali zamanlarimizda, boyle sahtekar Turk doktorlari olmadigi icin, bu salakca teshislerde yoktu!!
Bronsiolitte, Ventolin verilmez. Ventolin'in icini bir okuyun. Zaten basiniz hep, okumadiginiz icin belaya giriyor. Grip veya Bronsilitlerde, bir Astim ilaci olan Ventolin kullanilirsa, durum daha kotu olur.. Hele 12 yasindan kucuklerde, asiri tasikardi yaratarak, ani olumlere bile sebep olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|