Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acil(ateş)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumacil(ateş)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
jolina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jolina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: acil(ateş)
    Gönderim Zamanı: 03 Oca 2016 Saat 00:15
merhaba hocam
torunum kız 18 aylık geçen cuma 18 aylık aşısını olmuş aşıdan iki gün sonra ateş başladı ateş düşmeyince hastaneye götürmüşler 
serum takmışlar antibiyotik uygulanmış ertesi gün eve geldi bu seferde kusma başladı oda iki gün sürdü
ardından ishal başladı buda iki gün sürdü fakat bugün tekrar ateşlendi ve ishal ile kusma başladı biraz da ateş var yine 
ne yapacağımızı şaşırdık lütfen yardım edin yazılarınızı takip ediyorum normalde kusma sonrası ishal olur 
biliyorum fakat hepsi tekrardan başladı ne yapmamız lazım şimdiden cevabınız için teşekkür ediyoruz 
saygılar

jolina
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118980
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2016 Saat 06:26
Basit bir; Domuz Gribini bile teshis edebilmekten aciz,  aptal hastanenin aptal doktorlari..
SAKIN, antiboyotik vermeyin, yoksa daha kotu olur, hastalik sureside uzar..
Eski cevaplari mutlaka okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.