|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
fundagc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 15:56 |
Hocam merhaba. 33aylık kızımda 3gündür devam eden grip belirtileri var. Sanırom domuz gribi yada mide gribi gibi bir şey geçiriyor. 2gündür inatçı ateş vardı. 40 ve üzerini gördü. Gözlerini açamayıp inliyordu. Uyuyamadığı için de günde 3kez paranox koydum 5-6sa arayla. Bugün de ateşi var ama kendi düşmeye meyilli bugün hiç fitil koymadım. Bol bol ıhlamur adaçayı su veriyoum. Ama bugün sabah az da olsa kustu şimdi de 2kez kaka yaptı. Biri ciddi ishal ve sümüksü yapılı, pis kokuluydu. Sanırım virüsten kurtulana kadar böyle olması iyi ama hiç hali yok. Sürekli uyuyor.
Bir tanıdığımızda otoimmün ensefalit durumu yaşandı, bu kadar uyuyunca tedirgin oldum. Ama dr. A da götürmedim güvenemiyorum çünkü. Burun ve göz akıntısı 2. Gün geçti. Bir de 2ay kadar önce benzer şekilde hastalanmıştı ve döküntü başlamıştı. O zaman size sorduğumda "Henoch-Schönlein Purpurası" demiştiniz. Şuan görünürde döküntü yok ama hastalık seyri aynı. Uzattım kusura bakmayın ama bu kadar uyuması normal m i?bir şey yapmalı mıyım? Teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Domuz Gribi geciriyor, SAKIN; Ilac/antibiyotik kullanmayin Eriskinlerde, cocuklardan daha agir seyreder.. Bilhassa antibiyotik kullananlarda olumler olur.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Oca 2016 Saat 00:27 |
|
![]() |
|
fundagc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun hocam..
|
|
![]() |
|
Hocam dün sabahtan sonra ateşi düştü bugün sabah da çok iyiydi, keyifliydi. Öğleden sonra hafiften başlayarak yükseldi ve şuan yine 39-40 arasında. Biraz da kustu akşam üstü. Dün iyileşti sanmıştım 😕 Gece bile ateşlenmemişti. Şimdi uyuyamıyor her yerim ağrıyor dediği için paranox koydum..iştahı da yok ısrar da etmiyorum. Yorumunuzu bekliyorum hocam çok sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
10 Ocaga kadar devam eder. Istirah ederse, atesine karismazsaniz, bu sure kisalabilir.
|
|
![]() |
|
Hocam annem bgn benzer şikayetlerle dr a gitmiş paçavra hastalığı demiş dr. Ateş yükselirse 3gün sonra gel antibiyotik başlayalım demiş. 1 1.5 ayı bulur geçmesi demiş. Bu hastalık virütik değil mi? Dün kızıma da annem baktı çocuk iyi gibiydi sonra yine kötüledi. Ona da mı geçti acaba?? Sürekli uyumak istiyor?? Annem meme ca hastasıydı onun adına da endişelendim 😞
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, virutik ama Turk doktorlari her bir b.k'a antibiyotik verirler.. Bu; onlarda tedavisi mumkun olmayan bir hastaliktir. Sakin; ilac-antibiyotik kullanmayin, eski mailleri okuyun ve sadece benim dediklerimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
Hocam çocuk dün akşam üstünden beri düzeldi derken bu sefer de başım dönüyor kulağım ağrıyor demeye başladı. Gündüz gayet iyiyken akşam üstü gözleri kızardı, akmaya başladı yine. uykulu da bir hali vardı. Gündüz de çok uyumadı ama tedirgin olduk. Acile gittik az önce ve doktor kulağına ve boğazına baktı. viral enfeksiyon yapacak bir şey yok, kendi geçer dedi. Çok şaşırdım doğrusu..Ateşi yükselince ne yapıyorsun dedi şurup içmiyor çok gerekirse paranox koyuyorum dedim. iliadin damla kullanayım mı dedim, fiziki muayenesi temiz ama ağrısı çok olursa kullanın isterseniz dedi. Gerek yok dedi. Açıkçası hiç kullanmadım ama sizin yazılarınızda 2x2 okudum. Kullanayım mı? Baş dönmesi tedirgin etti başka bir şeye baktırmalı mıydık?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|