Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sık ve sumuksu kaka
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsık ve sumuksu kaka

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kaanın annesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kaanın annesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: sık ve sumuksu kaka
    Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 19:33
İyi akşamlar kadir bey benim 7 aylık bi oğlum var yaklaşık 4 ayindan itibaren sık köpüklü ishal gibi kaka yapma sorunumuz var 6 ayında süt ürünlerine alerji teşhisi konuldu bütün testler uygulandı fakat alerji çıkmadığı halde aptamil pregomin as ve laktazim damla verdi doktor ve tabiki diyet süt ve süt ürünlerini yumurtayı yağlı yiyecekler oğlundan bende yemiyoruz yediğim zaman sümüksü ve cıvık günde en az beş kere kaka yapıyor .. Testlerde çıkmamasına rağmen böyle bi alerji olabilirmi birde bize başka bi öneriniz varmı birde kilo alımı çok dusuk şimdiden tesekkur ederim 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2016 Saat 00:16
Bu yasta; HICBIR SEYE KARSI Allerji olmaz...
O testlerin tamami sacmaliktan baska bir sey degildir.
Eski mailleri okuyun./
Cok asiri beslendiginde de, bu sekilde kaka olur.
Siz Turk doktorlarina ne bakiyorsunuz?? Onlar her bir halta Allerji derler.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kaanın annesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2016 Saat 20:05
Hocam ben aynı sorunları yaşayanlara verdiğiniz yanitlardan bakarak Ecz den pankreoflat ggranül aldım eczacı da kullanabilirsiniz dedi alerjisi yoktur diyorsunuz ama çok az peynir yesem bile kakasi sümüklü ve çok pis kokulu oluyor ve emer emmez CIS yapıyor bence bağırsakları emilim yapamıyor tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama kilo almıyor bende çocuk da çok yiprandi artık doktora goturmek istemiyorum o mamayida yediremiyorum lütfen bu durumun düzelmesi için ne yapabilirim zaten çok az emiyor fazla beslendiginden kaynaklandığını zannettmiyorum
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kaanın annesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2016 Saat 22:21
Pankreoflat granül kullanayimmi hocam birde diyeti yapmayayimmi bebeğede vereyimmi süt ve süt ürünlerinden yumurtadan arada kaldım bağırsakları iyice bozulu r diye korkuyorum 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2016 Saat 22:32
Once; Pankreoflat'i kullanin. Netice alirsaniz, sizin diyet yapmaniza da gerek kalmaz.
Gene  sikayetleri olursa, o zaman diyet yapin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kaanın annesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2016 Saat 23:05
Hocam pankreoflat granulu yiyeceklerin karıştırıp versen suya karıştırmadan olurmu birde yine o mamaymi vermeye devam edeyim birde bir paketin hepsini bir günde  veriyordum ben bi zararı olurmu ne zamana kadar kullanayim kilo almasına yardımci olurmu 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2016 Saat 02:11
Her turlu sekilde verebilirsiniz...
Dogru; 1 gunde, 1 paketi verin...
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kaanın annesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2016 Saat 06:51
Tmm hocam 3gün oldu bir hafta olunca sonuçları size yazarim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.