|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kaanın annesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaanın annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 19:33 |
İyi akşamlar kadir bey benim 7 aylık bi oğlum var yaklaşık 4 ayindan itibaren sık köpüklü ishal gibi kaka yapma sorunumuz var 6 ayında süt ürünlerine alerji teşhisi konuldu bütün testler uygulandı fakat alerji çıkmadığı halde aptamil pregomin as ve laktazim damla verdi doktor ve tabiki diyet süt ve süt ürünlerini yumurtayı yağlı yiyecekler oğlundan bende yemiyoruz yediğim zaman sümüksü ve cıvık günde en az beş kere kaka yapıyor .. Testlerde çıkmamasına rağmen böyle bi alerji olabilirmi birde bize başka bi öneriniz varmı birde kilo alımı çok dusuk şimdiden tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta; HICBIR SEYE KARSI Allerji olmaz... O testlerin tamami sacmaliktan baska bir sey degildir. Eski mailleri okuyun./ Cok asiri beslendiginde de, bu sekilde kaka olur. Siz Turk doktorlarina ne bakiyorsunuz?? Onlar her bir halta Allerji derler.
|
|
![]() |
|
kaanın annesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaanın annesi
Hocam ben aynı sorunları yaşayanlara verdiğiniz yanitlardan bakarak Ecz den pankreoflat ggranül aldım eczacı da kullanabilirsiniz dedi alerjisi yoktur diyorsunuz ama çok az peynir yesem bile kakasi sümüklü ve çok pis kokulu oluyor ve emer emmez CIS yapıyor bence bağırsakları emilim yapamıyor tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama kilo almıyor bende çocuk da çok yiprandi artık doktora goturmek istemiyorum o mamayida yediremiyorum lütfen bu durumun düzelmesi için ne yapabilirim zaten çok az emiyor fazla beslendiginden kaynaklandığını zannettmiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaanın annesi
Pankreoflat granül kullanayimmi hocam birde diyeti yapmayayimmi bebeğede vereyimmi süt ve süt ürünlerinden yumurtadan arada kaldım bağırsakları iyice bozulu r diye korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Once; Pankreoflat'i kullanin. Netice alirsaniz, sizin diyet yapmaniza da gerek kalmaz. Gene sikayetleri olursa, o zaman diyet yapin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaanın annesi
Hocam pankreoflat granulu yiyeceklerin karıştırıp versen suya karıştırmadan olurmu birde yine o mamaymi vermeye devam edeyim birde bir paketin hepsini bir günde veriyordum ben bi zararı olurmu ne zamana kadar kullanayim kilo almasına yardımci olurmu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her turlu sekilde verebilirsiniz... Dogru; 1 gunde, 1 paketi verin...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaanın annesi
Tmm hocam 3gün oldu bir hafta olunca sonuçları size yazarim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|