|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cananslv ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Oca 2016 Saat 23:38 |
Hocam 6 yaşındaki kızımın okul başladığından beri öksürüğü ve burun akıntısı var ben sizin yöntemlerinizi ıyguluyorum.fakat 2 saat önce halsiz olduğunu söyledi ve 1 ölçek calpol verdim verdikten 1 saat sonra ateşi. 39 a yükseldi karnının sol boşluğunun ağrıdığını söyledi ve 1 kere kustu . Ne yapmam lazım hocam ?
|
|
![]() |
|
cananslv ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pardon hocam ağrı sağ tarafında
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119064 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen, ishal geliyor... SAKIN; hicbir ilac veya Antibiyotik kullanmayin. Eski mailleri okuyun. Apandisit dahil her turlu ameliyatlik durumlarda, agri hic gecmez, devamli siddeti artar. Gelip-gidici agrilan, ameliyatlik durum degildir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Oca 2016 Saat 07:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|