|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
duruecem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Hafif Ciğere İnmişGönderim Zamanı: 20 Oca 2016 Saat 17:08 |
|
Kadir Bey arkadaşım benim gibi 10 aylık çocuğuna öksürük,burun akıntısı ve hafif hırıltı devam ettiği için ciğer filmi çekmişler hafif enfeksiyon ciğere inmiş diye antibiyotik vermişler.Benim oğlumda 2.haftada burnu akıyor sık olmamakla birlikte hafif öksürüğü var geceleri rahat uyuyır cok şükür oksurmuyor.
Ben sadece serum fizyolojikle burnunu açıp limon pekmez ılık su karıştırıp veriyorum.Baldan korkuyorum 10 aylık cünkü. Oğlumun doktorunu arayıp durumu anlattım dinleyip emin olmam lazım bronşit ya da zatürre olmadığından dedi.Bronşit zatürre ateş yapmaz mı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Oca 2016 Saat 18:40 |
|
Ne diyeyim!!! Allah, akil-fikir versin.. 1- Astim, Bronsit gibi hastaliklarin, Rontgen bulgulari YOKTUR... 2- Zaturre, MUTLAKA ates yapar. Tabii gunumuzun "Sahane Turk Doktorlari" Tip literaturune, "Atessiz Zaturre" diye bir tani sokarak, dunyaca meshur olmuslardir. Bu sahtekarlari artik, butun dunya biliyor. Istanbul Bronsit'i, Atessiz zaturre, her ne rezil tani isterseniz, bu soytarilarda vardir. 3- Turkiye'deki Sahtekar doktorlar, zaten, Bronsit veya Zaturre'ye ayni ilaclari veriyorlar!! Bir daha gorustugunuzde, bir sorun bakalim; Zaturreye ne ilac, Bronsit'e ne ilac veriyormus!! 4- Maksat, tamamen dalavera, Korkutup sizi muayeneye getirecek, ondan sonra da, yok Kan sayimi yok Rontgen diye soyup-sovana cevirecek, 1 cuval ilac yazip, eve gonderecek.
Oturun, oturdugunuz yerde. Benim yazilarimi okuyun, bakteriel/viral hastalik ayrimini ogrenin, solunum sikintisi nasil degerlendirilir; ilk sayfadaki: Wood-Downes'in Klinik Astim Cetvelinden inceleyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Oca 2016 Saat 18:47 |
|
![]() |
|
duruecem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Oca 2016 Saat 09:07 |
|
Yok Hocam doktora gitmiyorum zaten ağzında koku dilde pas rengi yok Allah a şükür ateşi de yok.Solunum sayısına dikkat ediyorum.
Burun akıntısı ilk önce yeşildi beyazladı şimdi de yeşil ama bally gibi yapışkan ben artık gribi atlattığımızı düşünüyorum çok şükür.Çocuğumu ne hastaneye ne de röntgene sokmuycam Allah ın izniyle ve sizin yardımınızla atalatıcaz inşallah.Emeğinize sağlık |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Oca 2016 Saat 17:49 |
|
Okumaya devam edin. Ilgisiz gibi olanlari bile sira geldikce okuyun... Hangi bilginin ne zaman gerekecegi hic belli olmaz. Esas kiymetli olan, kazik yemeden once bu bilgilere sahip olmanizdir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|