|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
edis13 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2016 Saat 11:34 |
Merhaba kadir bey; 4 ayini yeni dolduran kizim bu ay 400 gr almis simdi 6 300 oldu boyu 63 cm kilo aliminin azalmasi normaldi biliyorum ama bu oran ek gidaya baslamam gerektigini gosterir mi ben ek gidaya baslamak istemiyorum bi de kaka sikligi 2 gune bir oldu o da normal biliyoruz ama bi gun istekli emiyor bi gun iyi emiyor ama kaka kivami normal az kaka az kilo baglanti mi 6. Ayi beklemek istiyorum bu ay da az alirsa baslamalimiyim ek gidaya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogum kilosunu belirtmemissiniz..
EGER; 3.5kg'dan az ise, simdiki kilosu normaldir. Ac kaldigindan suphe ediyorsaniz, "kutu sutlerinden" deneyin. 1 defa; 50ml verin, bakalim alacakmi? Sonucu goruselim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|