|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alevbadepolat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alevbadepolat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şub 2016 Saat 00:16 |
Sayın Kadir Hocam
kızimin agiz cevresinde molluskum teşhis edildi sizin eski formlardan okudugum kadariyla tek care sıkmak 1 cımbızlamı sıkıcam pense demissiniz anlayamadım tirnakla sıkinca mikrop kapmazmi daha cok yayilmazmi peki tek care sıkmaksa gozunde yada dilinde cikarsa nasil sikicaz sıktiktan sonra iz kalmazmi sadece baticon yeterlimi baska bi kremde oneriyomusunuz Formda bi uye 1 ay boyunca tretin krem.kullandik gecti yazmis dogrulugu varmi cok cabuk.yayiliyo cunku 2 yasinda ve eli hep o molluskumlarda kasiyo her goren soruyo uzuluyorum daha cogalir tum yuzunu kaplar diye telkindende bahsetmissiniz bikac kez okuttum anande surekli.okuyo lakin henuz fayda gormedik bu illet kendi kendine gecermi ne kadar surede gecer hicmi bi ilaci yok dikkat etmemiz gereken detaylar nedir bulasiligini onleyecek bactroban verdi burdaki doktor faydasi olurmu bagisikligi guclendirmek gerekirmi ben sayenizde kızıma bugune kadar ates dusurucu vermeden buyuttum ne olur detayli bilgi verip huzura kavusturun bizi simdiden minnetarim saygilar Alev ATak |
|
Alev Atak
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118155 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsini sikmaniza gerek yok, irilerden 2-3 tanesini sikin gerisi kendiliginden kaybolur. bagisiklik ile alakasi yok... Bagisiklikligin en buyuk dusmani her bir halta verilen Antibiyotiklerdir. Siktiktan sonra, ustune Mersol veya Batticon surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|